樓主: gordon225

[問題] 2轉劍客打排會唔會比天監/魔攻職食住?

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ar楓 於 2008-3-22 11:51 AM 發表
咁我想問你用咩打人??

用技囉  岩岩既裝劍客  明王用都十分之強
回復

回覆 11樓 【銘】 的帖子

咁真係加油喇=.=.....有冇咁多錢係問題=.=....你估史g平呀?=.=
回復

原帖由 andyhidy 於 2008-3-21 04:31 AM 發表
肯定會.莊客得一閃/葬月2招(盛櫻減半血就唔計喇).天監有8招爆技.你燒人兩條毛人第燒你8條毛.而且人地8招用曬之後又可以從新再黎過.你用完兩招之後有排等回技.
不過天監爆技都有缺陷.就喺會爆到自己人.

葬月會技血的...
仲有一樣野,,
天監行技速肯定冇劍客既一閃咁快(除非天監max左加唱)
其實兩種職打排都頗有前途..
回復

原帖由 ar楓 於 2008-3-22 11:51 AM 發表
咁我想問你用咩打人??

帝爪/史珠朱雀項+4800魔防左右 (1件)
帝爪/史珠朱雀手+4800魔防左右 (1件)
帝爪/史珠朱雀披/朱雀鏡+5xxx魔防左右/(1件)
金鼠頭or金豬頭 (1件)
塔3(未+珠)+7000魔防左右

你仲有5個位屈珠啵,唔知你點解會問用咩打人,把刀2m幾攻,頭4000攻,陽披or雙龍202都有5000-7000攻,
屈埋5粒朱雀or極朱雀都有5000-7000攻啦,劍客仲有劍魂呢+埋座騎同寵冇9m都有8m啦最少,我隻劍客13m攻2轉的(排分得900幾)
帝爪珠唔需要$去打的,睇下你有冇心去打ja ma

回復

原帖由 ar楓 於 2008-3-21 10:03 PM 發表
你有冇打過排嫁=.=....2轉排人地最少都252鼠頭/202金g,202風車/陰,一set屈g eq啦,你要幾多魔防先頂到呀??你就算屈曬魔防g咁你夠魔攻咩??

我未打過排就唔會出聲啦-.-,就算人地好似你講個set裝咁,你估其他人唔會有番套史裝咩,之前個一擲金豬都大把人抽到史珠啦,唔係話有set屈g eq就咁易爆得入- -
回復

帝g真係慢慢打啦=.=......
我知佢係咩料先會出聲=.=......
對上個set  eq俾心機啦下
回復

金鼠係唔加魔防...........
-_-點算?.?
回復

原帖由 ar楓 於 2008-3-22 03:27 PM 發表
帝g真係慢慢打啦=.=......
我知佢係咩料先會出聲=.=......
對上個set  eq俾心機啦下

唔想努力花時間打or俾真$就想勁,呢個世界冇d咁好既野
回復

原帖由 gordon225 於 2008-3-22 03:28 PM 發表
金鼠係唔加魔防...........
-_-點算?.?

金鼠頭+唔到珠,你想要魔防米打日裝個頭+埋魔防珠,魔防都ok架
回復

原帖由 gy9402 於 2008-3-22 14:31 發表

葬月會技血的...
仲有一樣野,,
天監行技速肯定冇劍客既一閃咁快(除非天監max左加唱)
其實兩種職打排都頗有前途..

葬月只扣1/10血
就算技慢.入排得20條毛.你得2招點同人地8招飛呢?
你話有裝..人地就冇裝喇?
天監8格放金鼠再加202金豬/252金鼠起碼5m-6m魔攻.開金豬/鋼果.再開蛋拿10分鐘玄武附體
10幾m 魔攻.你又去頂下啊..

原帖由 電電豬 於 2008-3-22 15:14 發表

帝爪/史珠朱雀項+4800魔防左右 (1件)
帝爪/史珠朱雀手+4800魔防左右 (1件)
帝爪/史珠朱雀披/朱雀鏡+5xxx魔防左右/(1件)
金鼠頭or金豬頭 (1件)
塔3(未+珠)+7000魔防左右

你仲有5個位屈珠啵,唔知你點解會問 ...

照咁睇你套裝命中得1千多D(朱雀手環).你冇8千命中(可能仲未必夠)入排盞俾人杯葛.
而且把刀2m物攻你用乜刀精幾加乜珠呢?

_____
而且講到尾打排都靠幫會照住..外幫入排盞俾人魚肉..
回復