查看: 3007|回復: 33

[問題] 2轉劍客打排會唔會比天監/魔攻職食住?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題.....
-_-"佢地會唔會食住哂-_-"
一野比人爆死0.0
呢家野唔係你秒人就人地秒你架啦-.-除非個個人低魔攻
回復

肯定會.莊客得一閃/葬月2招(盛櫻減半血就唔計喇).天監有8招爆技.你燒人兩條毛人第燒你8條毛.而且人地8招用曬之後又可以從新再黎過.你用完兩招之後有排等回技.
不過天監爆技都有缺陷.就喺會爆到自己人.
回復

你魔防高既話,佢食到你咩
回復

回覆 4樓 〝昌〞 的帖子

你打过排未?
回復

回覆 4樓 〝昌〞 的帖子

你有冇打過排嫁=.=....2轉排人地最少都252鼠頭/202金g,202風車/陰,一set屈g eq啦,你要幾多魔防先頂到呀??你就算屈曬魔防g咁你夠魔攻咩??
回復

你地又打過排未 -.- 你咪計下上面有幾多魔攻
如果劍客用虎刀  個身全部都係朱雀裝(唔係朱珠  係朱雀)
加隻武鞋  用塔玉塔衫  某d位屈佐史珠  放魔防  物防白虎寵   放埋騎  唔好話機甲啦
放炎赤加命中  速   有官人俾埋勿聽   虎刀本身加魔防  乜你覺得會頂唔到個天監咩?
唔好話隻劍客無物防   劍客根本無迴   我覺得主力打魔攻職比較好
回復

機甲你吾駛驚=.=....林ser好似得2~3隻,基本上你吾識人係打吾到排=.=,除非你真係好勁(但係人地一幫人圍你都係玩完),你咪博下一入到去破一下睇下死吾死囉,你打一世都打吾駛d分=.=,吾好話塔/朱雀eq啦,人地普通寨eq屈g你都吾夠人打嫁啦
回復

帝爪/史珠朱雀項+4800魔防左右
        帝爪/史珠朱雀手+4800魔防左右
        帝爪/史珠朱雀披+5xxxx魔防左右
        塔3(未+珠)+7000魔防左右
        仲有雀鞋,雀鏡果d呢,塔3就話難打,朱雀d eq落多小小時間都打到啦
其他屈攻珠囉,+埋座騎+埋寵+埋物聽,我唔係好信有魔攻打得入
再講林沖冇咩機會有機甲入2轉排
回復

回覆 9樓 電電豬 的帖子

咁我想問你用咩打人??
回復