樓主: Dragon834

[原創] 海戰系統專屬討論區活動 - 第2彈

關閉 [複製鏈接]
原帖由 暗流 於 2007-10-30 18:02 發表
哦,咁好啦,我依家諗番啦,唔知會第幾名呢= =

我會係你地作完果陣加D評語@_@
(我D評語好影響D人投邊個架
回復

回復 11樓 Dragon834 的帖子

嗚嗚,如果係咁,俾你評到地低泥咪死得
回復

原帖由 暗流 於 2007-10-30 18:36 發表
嗚嗚,如果係咁,俾你評到地低泥咪死得

我似係D咁衰既人咩
回復

回復 13樓 Dragon834 的帖子

那又不像的,那我只好作得更好了
回復

原帖由 暗流 於 2007-10-30 21:07 發表
那又不像的,那我只好作得更好了

快D作啦@_@
等到頸長
回復

回復 15樓 Dragon834 的帖子

為什麼要等到我的作品呢= =,我要明天才可以給到你呢

(我下線囉)
回復

原帖由 暗流 於 2007-10-30 21:09 發表
為什麼要等到我的作品呢= =,我要明天才可以給到你呢

(我下線囉)

冇人發表偉論=_=
好悶架嘛
回復

係到諗緊作口語化定書面語好...
= =”
回復

原帖由 劍之靈 於 2007-10-31 19:35 發表
係到諗緊作口語化定書面語好...
= =”

作邊樣都好分唔會有出入,評語唔會衰/好D=_=
回復

投稿
                  <海戰經歷>
某一日,我同我既朋友,一齊去打赤鯊同戰鯊,因為我地都想搏下黎,打到赤鯊頭,咁就賺啦,當時我亦只是相當之低既等級(27lv),跟住去到既時候,我就淆淆地,跟住我既朋友就一齊入到去鯊海之後,不經不覺,我自己已經死了無數既咁多次之後,隻赤鯊終於死係我海下,而我最希望的竟然真係真係落係我既身上,估唔到我竟然打到赤鯊頭101lv,不過經過這一次之後,水滸便大更新,更新後便玩不到,所以我以後再也跟不到這位好朋友一起打鯊海了。
                   <戲終>
                                                                暗流絕筆於此

評分

參與人數 1威望 +13 收起 理由
Dragon834 + 13 加埋未加完既

查看全部評分

回復