樓主: Tenny

連續5個星期勁送強勁寵物裝備 (活動暫時結束)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 極神 於 2007/7/30 08:15 PM 發表
小涼玩哂= =冇可能win到她

你睇佢隻寵d善惡度都知佢online打怪打到癲左啦..
邊有可能有人贏倒佢?

而且..我唔想成日回住同一個人...
論壇本意係群體交流..如果成日回帖回黎回去都係同一個人,咁不如同呢個人msn算啦
o岩唔o岩?
回復

:07: 涼姐做埋論壇之星=_=
回復

原帖由 醜小涼 於 2007/7/30 03:36 PM 發表

但係如果你無用分身
又迴唔到的話
防都幾緊要的

應該咁講..........刺客有 1000敏就=83%迴, 都差唔多成日避倒,就算當避唔倒,大不了都係死姐,死一次都用200蚊一粒石,唔係好傷姐。

講真,用勁裝都只不過係俾你打高dd怪,但係你如果一心諗住用紅寶石,咁你打果d怪都超哂你防裝可以防的的範圍啦...除非你有加點落去防姐,否則俾你1m防裝都冇用格,高lv怪都2m幾3m攻..你得m幾防,中一下都死啦。

我覺得o係呢度拎倒防裝的話,大不了都只係幫我打低lv怪賺錢時,可以打高lv少少果d低lv怪都冇咁易死姐。

我玩刺客只加攻同埋敏,完全唔加防,5轉5xxlv都只係得5xx防,就當我有件勁o既防eq,加成 1m防,都只係1m防咁上下,打4xx至8xx怪都會被怪秒硬啦!
回復

:75: 如果只有他能赢那我打到死死下为么??不如吾好玩没好咯!!!:66:
:69:
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-31 01:28 AM 發表

應該咁講..........刺客有 1000敏就=83%迴, 都差唔多成日避倒,就算當避唔倒,大不了都係死姐,死一次都用200蚊一粒石,唔係好傷姐。

講真,用勁裝都只不過係俾你打高dd怪,但係你如果一心諗住用紅寶石,咁 ...

又錯......

龍骨戰甲件裝係+佐1000耐力之後,再+9999防

例子: 我只寵依家耐力700 + 5轉415lv + 裝備131防 = 32838物防  = 5轉以下地圖全部怪打寵物0-2滴hp

如果件龍骨戰甲耐力+1000 + 5轉415lv +防9999 , 咁起碼都有 42837 + 300點耐力未計 !!!

如果係咁.... 你除佐有點可以+敏,力量之外, 又有唔洗點耐力就可以有被怪打唔死ge防,你都不要????

明白未?! 唔係淨+1m防.....

回復

回復 #65 虹寶寶 的帖子

叫涼姐讓下我們啦=__=

藍月on 189小時3000貼,她100小時667貼,比藍月差得遠啦

只能說藍月的1半功力
回復

我唔想呢個遊戲繼續呀...猛咁洗版
如果唔介意我咁講的話,我想講:有d阻住我睇其他會員真正有興趣的topic呀
回復

本人已經對呢個遊戲進入嚴重厭惡狀態,請大大出手睇下某人啦

某人1分鐘回兩個帖,根本就唔係有心o係論壇同其他會員交流互動,本人認為佢已經去到只係為回帖而回帖的狀態,而且某人刻意挑選貼圖區黎回貼,擺明係想惡意灌水 (但又冇佢乎,因為看圖的確係會快過看文字=_=),但係呢個論壇話哂掛名都係水滸歷險非官網論壇,佢係咁回哂d非水滸o既貼圖區的帖,洗哂版,嚴重破壞本論壇平衡,甚至影響本人及其他會員睇本論壇o既興趣

仲有,如果講打怪的話,我覺得呢個禮拜個論壇server比早兩個禮拜慢左好多,而且唔係間歇性咁慢,而係我無論o係公司定係o係屋企入黎呢度,都覺得好慢,慢到我唔想打怪

回復

原帖由 虹寶寶 於 2007/7/31 11:50 AM 發表

又錯......

龍骨戰甲件裝係+佐1000耐力之後,再+9999防

例子: 我只寵依家耐力700 + 5轉415lv + 裝備131防 = 32838物防  = 5轉以下地圖全部怪打寵物0-2滴hp

如果件龍骨戰甲耐力+1000 + 5轉4 ...

你條數咁深,=_=我唔識計
回復

好yeah...^^:98:
回復