樓主: Tenny

連續5個星期勁送強勁寵物裝備 (活動暫時結束)

關閉 [複製鏈接]
唉....實無我份:07: :07:
回復

:04: :04: :04: 有寶石就唔洗防裝啦...
我淨係要加攻裝.............
回復

malaysia all serve also can take this eq?
回復

malaysia all serve also can take this eq?
回復

這個寵物裝備是指論壇裡「寵物中心」的寵物裝備,只要你是這論壇的會員,你有機會得到啦
回復

回復 #45 cat001 的帖子

得到左咁咪1轉勁過5轉:70: 不過水滸出金豬就罵,希望出勁裝就說好

online同論壇的分別
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-30 12:46 AM 發表
:04: :04: :04: 有寶石就唔洗防裝啦...
我淨係要加攻裝.............

大錯特錯阿 ~~~~

有防裝就唔洗寶石~~ 寶石要錢買ga !!

你看清楚  龍骨戰甲 效能 : 耐力+1000 防禦力:+9999 等級要求: 1轉/1級 最高 99 轉
耐力+1000wor !!! 我依家耐力700就已經3m防啦
回復

我想問係咪開始左架啦- -@@?
回復

tenny加左新例
一個人只可以拎2件裝:88:
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007/7/30 01:28 PM 發表

大錯特錯阿 ~~~~

有防裝就唔洗寶石~~ 寶石要錢買ga !!

你看清楚  龍骨戰甲 效能 : 耐力+1000 防禦力:+9999 等級要求: 1轉/1級 最高 99 轉
耐力+1000wor !!! 我依家耐力700就已經3m防啦

:69: :69: 我係刺客...刺客d技係唔洗計耐力架..............淨係計敏
回復