樓主: 醜〝小涼

劫富卡問題~? tenny入

關閉 [複製鏈接]
醜小涼~
記唔記得我丫
我係乜冬冬,:00:
我果時係水滸同你升,:02:
但係過左一陣你就話唔升,:04:
E+係你賠償既時候啦....................:04:
回復

原帖由 Tommy 於 2007-7-23 10:17 PM 發表
醜小涼~
記唔記得我丫
我係乜冬冬,:00:
我果時係水滸同你升,:02:
但係過左一陣你就話唔升,:04:
E+係你賠償既時候啦....................:04:

有咩:70: :70: :70:
回復

=..=

真串,
係關西男人台果度,
我做秀
你話SOR唔升住
回復

原帖由 操控自如 於 2007/7/23 01:51 PM 發表
武神..唔係寵物幣..係善惡值...

兩樣都會扣架..我用得多啦...我清楚
=_= 不過用左成廿次..先得一次成功..中要係劫得 4xx.............
廿次 x 1000 = 2m...
我用左 2m去劫 4百幾蚊..
諗起都好白痴 =_=!!!
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-24 01:03 發表

兩樣都會扣架..我用得多啦...我清楚
=_= 不過用左成廿次..先得一次成功..中要係劫得 4xx.............
廿次 x 1000 = 2m...
我用左 2m去劫 4百幾蚊..
諗起都好白痴 =_=!!!

:06: 好慘唷.. 甘咪即係賣番出去都好過用左佢??
我對呢D野冇咩感覺..
暫時未有好似對水滸既感覺甘樣..
回復

=_= 會有人買咩?....買果個都要計清計楚啦..........
頭十位是旦一個人的身家的 1%.... 好少架咋...佢有 10m就話姐...如果唔好彩, 你劫第十位果個得 幾m身家....你用張卡又要 1000, 收張卡番黎又要多d 錢....計落咪好化算?

仲要係.......用左唔代表一定劫得成......我就係人版
回復

Tneey個個先係bo,寵物銀行存款我冇c到
回復

之前個版本好好多 唔會劫到身上既錢
回復

得閒比人劫下咪好a.a" 證明有錢先比人劫
回復

原帖由 貓骨喵 於 2007-7-30 10:10 PM 發表
得閒比人劫下咪好a.a" 證明有錢先比人劫

咁無錢就劫人啦下話
回復