查看: 944|回復: 26

劫富卡問題~? tenny入

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
寵物銀行存款前3名玩家搶1%寵物幣,每次使用消耗1000寵物幣

點解我無放錢入銀行都比人劫既-.-?
:49: :49: 你係唔係無哂錢呢...
回復

原帖由 操控自如 於 2007-7-23 11:27 AM 發表
:49: :49: 你係唔係無哂錢呢...

160幾m 比你拎左m幾之嗎
之後又比人拎左8千幾
回復

回復 #1 醜〝小涼 的帖子

你係邊度見到"從寵物銀行存款前3名玩家搶1%寵物幣,每次使用消耗1000寵物幣"???
回復

原帖由 Tenny 於 2007-7-23 12:48 PM 發表
你係邊度見到"從寵物銀行存款前3名玩家搶1%寵物幣,每次使用消耗1000寵物幣"???

http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
e個POST
回復

回復 #5 醜小涼 的帖子

呢個介紹原來係舊既, 不過如果你有劫富卡, 應該會睇到另一個說明.

---------------------------------------------
有機會從寵物幣總資產前十名玩家劫取1%的寵物幣
使用一次消耗1000寵物幣,善惡值減少1000
---------------------------------------------
回復

回復 #4 Tenny 的帖子

武神..唔係寵物幣..係善惡值...
回復

小涼..係咪你比左d錢我轉???
回復

原帖由 操控自如 於 2007-7-23 01:51 PM 發表
武神..唔係寵物幣..係善惡值...

無錯丫@@?
回復

原帖由 操控自如 於 2007-7-23 01:52 PM 發表
小涼..係咪你比左d錢我轉???

好似比左d你~
回復