樓主: lilf3344

[原創] 單打升lv比隊升更好

關閉 [複製鏈接]

我吾認同拉經不好,但我D好友都拉佢經。點解?因為我係文人,+佢英╱自己。哈哈哈!

我吾認同拉經不好,但我D好友都拉佢經。點解?因為我係文人,+佢英╱自己。哈哈哈! =打錯

我吾認同拉經不好,但我D好友都拉佢經。點解?因為我係文人,+佢英╱自己。哈哈哈!
                                                         ^
                                                        我

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
jieyee -2 重複發貼

查看全部評分

回復

講得幾好啊我比你8分><
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-15 00:14 發表
基本上好多新人一玩水滸    就已經識去賺錢搭船走去做拉經手 (或者係老手   唔清楚)
經由朋友拉攏入左黎玩    乜都信曬個fd    以為佢勁丫嘛    不過可能佢都係一知半解
唔湯唔水咁上下    其實我認為    你有心 ...

講真...宜家出現左甘多拉經手係真係唔好...
諗番起當初我仲係70幾lv果時唔會有人係公頻到叫做拉經..
升lv..真係要自己去升.. 如果唔係你唔會知道自己係咩程度...
我贊成你既講法..
宜家實在有太多唔對lv既人係唔對lv既地方出現..
甘反而令到一d真係想升好個lv既果d人愈黎愈難升lv...
大家.. 去番一d對你lv既地方..
甘樣玩法真係好玩d..
回復

甘你老斗有冇話比錢支持你買點亞???
回復

我組隊打好有品架....
2個人同lv....又唔用英(因為冇 = ="""""")
亦唔搶人怪...平穩咁升.........
一路打....一路傾.....結果咁就比我識左個網友.........
其實組隊打係睇你有冇品.......
只要你唔自私就得架啦.........
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-7-24 03:37 PM 發表

講真...宜家出現左甘多拉經手係真係唔好...
諗番起當初我仲係70幾lv果時唔會有人係公頻到叫做拉經..
升lv..真係要自己去升.. 如果唔係你唔會知道自己係咩程度...
我贊成你既講法..
宜家實在有太多唔對lv ...

係架   而家為左升得快  個個用hk錢買野升仲快過開ser果陣既速度
冇乜意義  (雖然我都有買裝升:42:)
回復

...我覺得組隊升好d...
回復

講得好 ,講得好 :07::07:
回復

原帖由 199911 於 2006-7-26 02:51 PM 發表
...我覺得組隊升好d...

組隊升lv is 快的, but...
我認為自己去快的:06:
回復

原帖由 gon 於 2006-7-26 03:17 PM 發表

組隊升lv is 快的, but...
我認為自己去快的:06:

未轉時單打和組隊差不多
一轉組隊就快好多
回復