查看: 2484|回復: 23

[原創] 單打升lv比隊升更好

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
基本上好多新人一玩水滸    就已經識去賺錢搭船走去做拉經手 (或者係老手   唔清楚)
經由朋友拉攏入左黎玩    乜都信曬個fd    以為佢勁丫嘛    不過可能佢都係一知半解
唔湯唔水咁上下    其實我認為    你有心去對待一個遊戲就可以付出時間去摸索
有可能自己去領悟比人地同你講更有成效    講真就算係咩高手雲集既論壇 (唔係講依度...依度正)
都有可能比錯誤見解你    有心玩你之類啦    打機 - 係消遣既一種方法    不過亦可以係入面學到野
例如點樣去做到最好    用自己一套方法去升lv    賺經驗    好過你乜都走去信人
不過冇信心或者冇時間就信人啦==    好似水滸咁    開頭出果陣都係冇人教路啦
個個盲鍾鍾亂升    到發現果陣可能會有人揀放棄    有人可能會揀再黎過
全部都係睇果個人有冇耐性    肯唔肯重新開始囉我覺得    如果唔係有後者(重新開始)既人
我地可能到而家仲係亂升    1轉之後唔識升既人-.-   (如果有咩得罪各位請見諒  我有果句打果句咋)
從錯誤中吸取教訓    繼而去改過    先係玩遊戲同做人處世既一大原則呀

上文中有部分係我阿爸同我講既    我見我玩水滸玩到咁入迷    佢問我有咩咁特別又答佢\唔到
於是佢用左一日時間去玩水滸之後同我講左依番咁上下既說話    我覺得幾有意思    同大家分享
你地可能會話 "車 , 打機咋嘛    駛鬼咁認真咩"    你換轉角度黎睇    你將打機既時間用黎做其他野
好似溫書或者返工咁    可能就有好大唔同    雖然我而家好似係度教書咁:05::05:
但係我只係想帶個訊息俾各位    就算係一個簡簡單單既遊戲    平常人唔當佢係一回重要事
當中都可能有極大意義係入面等你地去發掘囉
    我講既係咁多啦

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
jieyee + 2 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

好講得好
重有呀 你爸爸一定係一個明事理既爸爸,重親身試game 果然係一個好爸爸
回復

同意-之前我玩online game都係咁架
回復

原帖由 huglau 於 2006-7-15 01:46 AM 發表
好講得好
重有呀 你爸爸一定係一個明事理既爸爸,重親身試game 果然係一個好爸爸

嗯......多謝你地
回復

攪錯呀。。講得咁好
我係網主既,比個GOOD你 +多你10分
回復

回復 #1 lilf3344 的帖子

good~!
you Dad is good Dad~~
重有呀! 你爸爸一定係明事理既爸爸,重親身試game
\(^.^)/
回復

=.=|||   加分就唔好啦  讚我已經好滿足
回復

你就好la~~你有個咁好ge老豆...........
其實我覺得有d人拉經真係幾過份
拉經有時真係升得幾快呀,而且一開始真係冇錢冇裝又冇招,自己練或者要花多d時間
不過2+拉經ge人已經唔同以前,佢地著晒龍頭蝶披,仲放埋隻史出黎,60lv都仲要走黎拉經
你同佢講話冇位,佢就趁你引d怪黎ge時候爆,之後就睇住你幫佢爆,呢d人真係賤到乜咁
回復

回復 #8 yuta 的帖子

我都覺,我之前組隊個陣,有個人好似係四十幾(我地係紫金)走來爆左我地引個d怪,我d隊友又唔知,爆埋,搞到我的隊友走唒,幾狗ar
回復

我吾認同拉經不好,但我D好友都拉佢經。點解?因為我係文人,+佢英╱自己。哈哈哈!
回復