查看: 1347|回復: 9

官人 / 大俠 谁的什么招范围大又劲

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
请问 :26:  官人 / 大俠 谁的什么招范围大又劲:33:
我唸官人會爆得勁,(但範圍大5大就5知啦)
佢計魔攻扣防既

而大俠招爆技係自己成個地圖打晒
佢計魔攻扣防
回復

官人紅落葉是範圍技,
範圍挺大的3連擊招,
實力很強的!

至於大俠,
有天舞六連及散落的大範圍技,
但要求命中很高,
建議轉官人。

回復

如果你想試下嘔血既感覺,建議你轉大俠。著哂全身魔攻裝,出一野天舞6連打一大堆怪,包你話掂:17:
回復

我玩大俠的玩法係:自身加多d智,提高魔攻。

然後個身用命中加防裝,而家222lv,招天舞5lv,18xx命中,8xxx魔攻爆倒5hits,打第七章白名怪,5下全中,每下11xxx至23xxx,都ok喎,不過久唔久都仲會有miss,要用左心眼就會好好多

招天舞六連範圍都好大,只要你o係個畫面見倒一隻完整的怪,都會打倒,而企o係邊邊得半個身果d就打唔倒。

散落都ok,全3hits都中。

回復

原帖由 gap蕭 於 2007-6-28 10:00 PM 發表
如果你想試下嘔血既感覺,建議你轉大俠。著哂全身魔攻裝,出一野天舞6連打一大堆怪,包你話掂:17:

d怪點會打你呀
全魔攻
咁d命中係邊到整出黎
回復

原帖由 solong 於 2007/6/29 01:14 PM 發表

d怪點會打你呀
全魔攻
咁d命中係邊到整出黎

就算全miss d怪都會打你架....因為隻怪避倒你唔代表佢唔你知你打佢丫嘛...佢知你想打佢, 咪追住你囉 呵呵
回復

大俠
回復

i prefer guan ren lol..
回復

bcoz i think tat outlook guan ren better
and skill also better :0
回復