查看: 1894|回復: 15

[求救] 使者 少卿 正卿 御史 大夫 侍郎 侍中 尚書 司空 太尉 太保

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
使者 > 少卿 > 正卿 > 御史 > 大夫 > 侍郎 > 侍中 > 尚書 > 司空 > 太尉 > 太保
是不是一定要一個個去考
原帖由 s0501059 於 2007/6/19 06:55 PM 發表
使者 > 少卿 > 正卿 > 御史 > 大夫 > 侍郎 > 侍中 > 尚書 > 司空 > 太尉 > 太保
是不是一定要一個個去考

對,要每一級考上去
回復

ya.....1 by 1  up de ....+u+u ...lol....fren   :17:
回復

原帖由 vincentlai 於 2007-6-20 11:45 AM 發表
ya.....1 by 1  up de ....+u+u ...lol....fren   :17:

:10: :10: :10: 你在說??  
我不會英文
回復

原帖由 s0501059 於 2007/6/20 11:50 AM 發表

:10: :10: :10: 你在說??  
我不會英文

=_=他說:對!要一級一級考上去,加油加油!朋友
回復

0o.........:04: :05: :02: 我明la
回復

= =我到现在才做到大夫...不知道即使做得完...需要的原料越来越多...
回復

原來要一級級考架-口-
咁咪要勁耐= =
回復

= =我到现在才做到大夫...不知道即使做得完...需要的原料越来越多...
Jui_Vidoll 發表於 2009-8-12 12:08 PM

你都算好呀...我去到正卿 就唔得啦...你慢慢+油啦= =

回8樓
唔通你想一考就係太子?
回復

考到大夫-.-就放棄了....其實不算太難- -幾開收材料-.-
回復