樓主: luke仔

俠客系職業分析

原帖由 雲之刺客 於 2006-7-16 04:05 PM 發表

等我同你解答:
1.浪人是因為要+力,莊客是+智,+力好廢,所以無咩人玩
2.浪人無代號
3.唔係

浪人係+體ga~

浪人係好廢, 我個浪人fd都係咁話.....

不過佢玩到六十幾lv(16xlv)...

就話其實 浪人 近距攻擊 非常勁, 勁過義士,風水師喎~
回復

原帖由 jufry 於 2006-7-16 05:44 PM 發表

浪人係+體ga~

浪人係好廢, 我個浪人fd都係咁話.....

不過佢玩到六十幾lv(16xlv)...

就話其實 浪人 近距攻擊 非常勁, 勁過義士,風水師喎~

:05:寫漏左

其實應該係體力
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-12 01:55 PM 發表
•基本職業——莊客
從莊客的技能來看便能知道莊客是個平衡型的職業。異常狀態、爆技、單體損害、左k、奶?欓搢麮曮?平衡的特點。物攻比武憎稍弱,魔法比道士遜色,物防較提轄弱。不過,莊客卻是唯一能兼備物攻魔 ...

如果浪人可加英hp,那要文人幹啥
回復

咁浪人應+咩技同咩點呀
回復

個人認為 義士爆技勁好多
一,39999 好易出只要夠多怪一定次次有
二,義士漫天勁好多 唔洗哂左技爆技
三,地龍+漫天 (石完加訓) 定到d怪好耐 有次我入左個有2個義士的組打羊 冇lala有只蟻過左泥不過佢行得返o個陣得返1/5血-.-
回復

話俾大家知....浪人=引手
回復

仲有e加官人都係引手-.- 因為咩技都冇-.-
回復

原帖由 lineage 於 2006-8-9 12:01 PM 發表
個人認為 義士爆技勁好多
一,39999 好易出只要夠多怪一定次次有
二,義士漫天勁好多 唔洗哂左技爆技
三,地龍+漫天 (石完加訓) 定到d怪好耐 有次我入左個有2個義士的組打羊 冇lala有只蟻過左泥不過佢行得返o個陣 ...

櫻吹都可以冰人呀~
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-12 01:55 PM 發表
•基本職業——莊客
從莊客的技能來看便能知道莊客是個平衡型的職業。異常狀態、爆技、單體損害、左k、奶?欓搢麮曮?平衡的特點。物攻比武憎稍弱,魔法比道士遜色,物防較提轄弱。不過,莊客卻是唯一能兼備物攻魔 ...

我覺得浪人應該轉劍客好d如果唔係升左咁耐有咩用到大俠果時又唔可加mp好難升
回復

原帖由 鴨毛 於 2006-8-20 06:31 PM 發表

我覺得浪人應該轉劍客好d如果唔係升左咁耐有咩用到大俠果時又唔可加mp好難升

浪人轉大俠可以學義士技
回復