返回列表 發新帖
樓主: kokkee

[原創] 教你們怎樣海浬打Boss怪快點死。

:17: 好樣的:17:
回復

多謝分享 我加左 地刑石
冰左之後 打多左 30-50 %

單挑 燈籠怪魚 9分鐘 成功....

仲要唔係點扣到我血!(我用長4 加5件 茶果 扣 15 ,之後裝左 青同大炮 3 左右 扣 1-2):73:

不過殺左 要等成5分鐘先出只新

我尋日打左5只 都冇出過 勇氣之證 :79:
回復

原帖由 roycers 於 2007-5-29 12:49 PM 發表
多謝分享 我加左 地刑石
冰左之後 打多左 30-50 %

單挑 燈籠怪魚 9分鐘 成功....

仲要唔係點扣到我血!(我用長4 加5件 茶果 扣 15 ,之後裝左 青同大炮 3 左右 扣 1-2):73:

不過殺左 要等成5分 ...

me luck lol :70:

me pt go in kill le 6 time , i take le 2 勇氣之證 lol:54:
回復

10lv can go kill the fish ma?
回復

THX FOR SHARIING
回復

還有軍刑石(8級)(水屬性+15%,冰封+15%)
回復

wah thx u information
回復

:89: oo is like tat de.thx .pass can take again de meh?n no pt can in to kill fish?
回復

原帖由 tommyteng 於 2007-5-31 07:48 AM 發表
:89: oo is like tat de.thx .pass can take again de meh?n no pt can in to kill fish?

進去一定要組隊還有勇氣徽章不可交易的
回復

勇氣之證可以唔量拿﹐不過唔可以交易﹐所以拿太多都沒用:01:
回復