樓主: cat001

香港李逵serv ∼水之源∼

我想知你而家重招吾招人  ((我90))((同埋你會係邊到出沒))
回復

我想知你而家重收吾收人
回復

都收ge,,,,不過主力想收二轉lu............一轉尾都得,而家我個幫d人都開始定,一轉果班人都就黎升哂上2轉,所以可能會收d一轉尾 (151lv打後)。
回復

:11: 我想知你會係邊到出現架:11:     我都吾知係邊到先見到你:08:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       (我好想入你幫--90lv差少少轉義士)      (入幫原因--條件好正)
回復

你得閒密下manz囉...............不過你都可以密我個二當家。

但係講真,真係想收d1轉尾的人喎...........同埋...本人都係義士升上黎.......
你係諗住升咩職先 2轉....

你o係game度叫咩名?
回復

:08: <----------呢個樣係入幫大忌,cat姐三思而後行.....
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/10 10:49 PM 發表
:08:  

:04: THKS 蕭姐。

我都覺得有點突左眼。.....
回復

我正常:14: 就會做大俠(或者官人)[/size]--個名係火鏻......:01:
回復

招d加防啦manz∼”∼
我地幫冇咩係加防∼”∼
回復

我入呀我141 lv 義士呀:01:
回復