查看: 4320|回復: 54

香港李逵serv ∼水之源∼

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
幫會名稱 : ∼水之源∼

幫會等級 : 3 LV

幫會規模 : 現有 17名成員,排行15位 (何謂規模?)

幫會伺服器 : 香港李逵

聯絡方法 : game 入面密滾水 或者 manz 或者於日間職絡『維亞思』留言待定,或者呢度回帖
                請講明game ac名(包括改名前叫咩名)、職業、LV、之前入過咩幫,下轉轉咩職業

聯絡時間 : 晚間 7點半後

附加條件 : 現只收 1 轉尾 2轉頭,物攻職優先考慮

基本條件及宗旨:
  • 常on,最好日日都on
  • 不得離幫
  • 每日真實時間有on的話,捐幫銀5000
  • 首選合武器的人,現缺
  • 有果錢的話要留部份比幫會升lv
  • 避免粗口,幫員要和睦共處,免生口角
  • 不得與其他幫會的成員(即外人)有幫會層次上的不和,要以和為貴,大事化小
  • 個人問題,最好以個人名義解決
入幫待遇:
  • 合裝市價5-75折優惠
  • 合裝自出料3套,免費
  • 幫會活動:得閒帶升lv(幫爆�幫引是旦一樣),組打特殊戰場,如龍洞�歷練之塔�虎洞
  • 如個人問題導至有少量死經,例如不慎被人開紅而致死亡,可幫清死經
  • 如個人問題導致幫會聲望�名譽有損,如屬惡意,即降幫眾�踢出幫�永遠不得再入幫
  • 幫會內買賣野鼓勵有vip價,因為勁裝留比自己人,自己幫先會強d

+我:02: :12:
回復

我入 我係張張82 lv
回復

原帖由 chaupinghei 於 2007/5/18 04:28 PM 發表
+我:02: :12:

:04: 想入就o係game度密我啦

回復

原帖由 andy456 於 2007/5/18 11:01 PM 發表
我入 我係張張82 lv

比心機...鼓勵1轉以上入幫...轉左密我:13:
回復

我85 lv la
回復

1轉先可入?:10:
回復

manz 加油升幫:05: :05: :05:
回復

44lv入唔入到= ="

我玩左一星期新人.....:12: 有青屎日日開到行哂咁升:12:
回復

i,m from malaysia new player 10lv can in?. i,m also hv play HK李逵
回復