樓主: hanns

[求救] [大馬轉貼] 武松靴+7會爆 - 官方回復不認真

我是沒試過+7不爆的境界啦
我運氣20653+6從來沒有爆過
現在高精+5都會爆了 :16:
3樓的大大.... +4爆 :09:
快點改回去吧:12:
現在一些稀有裝備都不敢去精練了(武松鞋,太白裝備,白虎裝備....etc)
回復

是啦﹗d gm去死啦:16: :16:
回復

终于有人说出来了....我也爆了三个
回復

me +3爆
回復

55- -
林ser有條友精2都爆-______-""

P.S.我上次好彩 1000運精到6.
回復

gm又推卸比唔係次次都100%成功....
好狗呀,我上次精爆左隻天哭同佢講都係咁話,仲要精3就精爆\0/凸!
回復

原帖由 hanns 於 2007-4-24 03:49 PM 發表
1千多件沒爆過 成功率算是多少呢﹖﹖

還有現在的太離譜了 一下就精暴

昨天我用全部高級精煉石來精 林沖項鏈.......

點知, 精+1=ok
        精+2=ok
        精+3=ok
        精+4=爆咗

: ...

可能你用 低級精石精到+3之後再用中級精石精到+4然後用高級精石精到+5係會好過全部用高級精石既。我無玩8個月後最近係新開server玩返都精左幾十件eq做+5都無爆過。可能我個人細膽不嬲都唔敢自己沖+7(以前玩九紋龍server搵人沖+7都100%成功。可以試下問下佢係咪重係100%既+7成功先
回復

吾爆點會有錢賺:14:
回復

i also boom at +6
but +5 no boom and every time i want +6 boom lo so sad
回復

:00: 現在好像已經改回了﹐我用高級精6都沒事
回復