去雁升邊個職好?

回復 #50 一世。愛你 的帖子

你都係唔好呃post= =連發2貼差不多的
回復

去雁門升邊個職好?

:04: 道士就轉道長﹐然後道長轉天師﹐天師轉真人﹐天尊
:04: 道士也可以轉風水師﹐然後轉天監﹐天監轉國師﹐天尊
回復

去雁門升邊個職好?

:02: 轉道長﹐比較利害 招數全部是遠攻 炸了后可以很快跑
:03: 不要轉風水師﹐不利害 招數全部是進攻 炸了後不能很快跑 容易死:09: 危險!!!!!!
回復

去雁門升邊個職好?

:05: 道長咯﹐可以在很遠的地方出招數
:07: 風水師很差﹐不能在很遠的地方出招數:18:
回復

回復 #50 一世。愛你 的帖子

喂!你未玩天c咪低毀佢呀!!天c唔止招暗冥勁嫁!!轟雷範圍勁大,同崩裂差唔多,pk個陣威力都好大(業火?我一開始就學呢招,威力?唉...範圍?唉...)。天監d招係勁,但係要打中先得嫁。仲有,土遁既單體威力比起風水所有招都要勁,又易石化,如果你再話道長廢既話我同你死過!!!

wendy6,我同意風水係唔可以遠佢打人,但係唔可以因為咁認定左風水係廢,風水崩裂範圍大,識用既可以及時走佬。2轉左天監有燎原同地震呢2招大範圍技,威力好勁,你未玩過就唔好亂話人啦!!

回復

做乜講講下去雁升講起pk黎:76:
去雁升基本上兩個職業都係差唔多:79: 都係引:79: 我就唔信有風水可以出去做擋:79:
講pk,速度好緊要,道唔道都差唔多:70: 你爆技速度慢比人出左先你道左都無用:70:
回復

道長好﹐魔攻高:106: 風水師魔攻底:104:
回復

唔會架,都係睇裝同加點
你睇下兩個職加點一樣d裝一樣魔攻會唔會有分別?.?
回復

:96:

風水
回復

你睇下天監後期多人組
回復