去雁升邊個職好?

= =

風水可以擋ar ma..又多爆技
回復

做咩職都得啦~
多數都係用爆炎黎屈雁ge~
不過你最好就做風水
可以轉到做天監(天監我認為勁)
回復

其實2個職都冇咩所謂~不過風水爆的話會易死d~因為風水距離5夠遠~但是道長的土遁會遠d囉:22:
回復

如果2轉的話:(個人應為)天師會強過天監~雖然天監爆技快過天師~但是天師可以用佛塵而天監只可以用桃木劍~天師又可以+道道道~道道道是可以加10%魔攻and魔防嫁~天師可以點怪~pk的時候可以知道出5出到技~但是天監就點5到怪~人地在你後面sm你~天監就會die嫁啦~但是如果天師走5到~天師擋到的話天監就會死~擋5到當然是天師死啦~
回復

回復 #14 聽雨軒的守護星 的帖子

宜家當然你天c勁過天監la:34:
雖然你話天c用拂塵 天監用桃木劍
但係天監d係勁過天c好多
因為天監多爆技而且範圍較天c遠
天c有2招唔係爆技
而天c只係魔攻較高
魔攻高只係扣d怪多d血
如果你話pkge話
當然係天監佔優 因為如果pk個場度有其他綠人 你又唔小心點左 咁咪打唔到對方lor
而pk多數多係鬥出技快
so我覺得天監係勁過天c
其實只要係個人勁,玩咩職都可以玩到好勁

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
gordon225 + 2 您的發言非常精彩,請再接再勵。

查看全部評分

回復

回復 #15 一世。愛你 的帖子

你句紅字講得好岩:70:
回復

回復 #16 聽•雨•軒boss 的帖子

當然la
有感宜發je
回復

風水好d,因為爆技多d
有好裝可以擋,好爽
而道長只有兩招爆技
仲要點怪,如果比怪圍......不能想像:09:
回復

回復 #18 Kelvincho 的帖子

哇...............好pro^^^^^^
thx for your advice.
回復

去雁升點個職好

:85: 不用說﹐當然是道長(因為道長很善於遠攻):73:
回復