[問題] 如果我寫小說出版左,你地會5會買?

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-3-29 01:24 PM 發表
順便講多句,我個簽名係其中1句對白.:13:
跟據幾何定律,
蕭楊老公=3人行     (已知)
3人行同蕭楊離左婚 (已証)
若曦告別蕭楊         (已知)
3人行=若曦           (等量代換)

^^^^^^

係要做幕後黑手wo..亦即係終極大魔王
回復

原帖由 stanley 於 2007-3-29 06:11 PM 發表

係要做幕後黑手wo..亦即係終極大魔王

我幫簫楊作左d野-.-去小說睇啦-v-
回復

原帖由 鋒bstc 於 2007-3-29 01:52 AM 發表

咁勁..我最快1"35"4,係同極神玩佢狂放野-.-
點玩....

你都狂放我雞啦= =""我只放d彈弓,蜜蜂個d咁咋
回復

原帖由 鋒bstc 於 2007-3-29 06:20 PM 發表

我幫簫楊作左d野-.-去小說睇啦-v-

-0-你d思想都幾成熟ga bor...= =
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-3-30 01:30 PM 發表

-0-你d思想都幾成熟ga bor...= =

我本身想話佢係一個老朋友,入去個陣個女仔比蜜蜂針....之後若生既劍氣太勁,連支立捉都six埋架,你做乜改左佢(有50%係誤導人諗衰野,極神中左啦-v-...諗左好耐先諗到咁好既idea架!另有小事pm簫生,唔好爆出黎呀@@!
回復

回復 #95 鋒bstc 的帖子

:06: 你件小事好鬼難搞........
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-3-31 03:45 PM 發表
:06: 你件小事好鬼難搞........

你唔搞我會比人殺死-v-!安全問題,不可不搞!
回復

原帖由 鋒bstc 於 2007-3-30 02:42 AM 發表

我本身想話佢係一個老朋友,入去個陣個女仔比蜜蜂針....之後若生既劍氣太勁,連支立捉都six埋架,你做乜改左佢(有50%係誤導人諗衰野,極神中左啦-v-...諗左好耐先諗到咁好既idea架!另有小事pm簫生,唔好爆出黎呀@@!

寫住色迷迷的目光= =點會唔想
回復

原帖由 極神 於 2007-3-29 10:10 PM 發表

你都狂放我雞啦= =""我只放d彈弓,蜜蜂個d咁咋

好勁啵:17: 同我跑雪女:69:
回復

雪幾?? 1or2?
我又想玩
回復