樓主: cat001

新年全盒好廢

我八折果時開左2個應下節
都開到個頭
不過係虎頭:22:
回復

原帖由 cat001 於 2007-2-17 07:55 PM 發表

我話廢係因為交易唔倒..試問我都1轉已經戴緊金龍頭加兵勢..要個50lv豬頭黎做咩

香港版金豬帽唔可以交易?我地大馬版金豬帽因為眾多玩家o既要求...已經修改為可以交易物品:01:
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007/3/16 10:05 AM 發表

香港版金豬帽唔可以交易?我地大馬版金豬帽因為眾多玩家o既要求...已經修改為可以交易物品:01:

我都投訴左上官方度,所以香港牌豬頭可以交易啦
回復

原帖由 cat001 於 2007-3-16 02:54 PM 發表

我都投訴左上官方度,所以香港牌豬頭可以交易啦

你一個人有甘大o既影響力可以令香港官方解除不可交易的限制?:14:
不如你發起解除金豬帽不可交易限制o既運動等多d人支持下你吧啦...:01:
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007/3/16 05:05 PM 發表

你一個人有甘大o既影響力可以令香港官方解除不可交易的限制?:14:
不如你發起解除金豬帽不可交易限制o既運動等多d人支持下你吧啦...:01:

因為香港冇咩人玩,一個玩家都好有影響力, 隨時可以 影響其他d人唔買佢d野

史serv 數埋都唔知有冇100個玩家:07:

個幫會排名都用唔哂50個,一開幫就上倒榜,咁你話有幾多人玩丫
回復

:17: 厲害﹐真的系好少人玩﹐你們開20幾個箱算的了什麼嗎?我都開了500幾只雖然我100幾只就開到了202金豬﹐之後果地就殘羅﹐什麼都開唔到:11:
回復

我開了20個:05: :05: ,我202金豬都開唔到!!!!!:12: :12: :12:
回復

= = :19: ................................................
回復

我開左3個,中左一個50lv的金豬頭,
但我有101lv的金龍頭,
so我sell左比人...
回復

100個:72: :72: :72:
回復