查看: 2046|回復: 27

新年全盒好廢

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔好再哂錢去買全盒啦..好哂好廢..我抽廿個先有一個金豬頭,仲要係得50lv...用水錢買左好多個字牌同埋全盒,破哂產啦

仲有,金豬頭不能交易,我都1轉23啦,又有加石金龍頭精7,要個難鬼豬要黎做咩?
你1個101lv金豬有冇金龍咁勁先:07:
金豬只係冇加魔防,但我唔信你升lv要魔防lo...
回復

回復第 1 帖由 cat001 所發的帖子

全盒係用來找錢的= =武ser1個賣400~500m
回復

原帖由 cat001 於 2007-2-15 02:48 AM 發表
唔好再哂錢去買全盒啦..好哂好廢..我抽廿個先有一個金豬頭,仲要係得50lv...用水錢買左好多個字牌同埋全盒,破哂產啦

仲有,金豬頭不能交易,我都1轉23啦,又有加石金龍頭精7,要個難鬼豬要黎做咩?

咁正= =
我抽2十幾個全都係白虎野呀= =
e+多到合左白虎太刀同筆啦~"~
回復

我咪仲慘,開左一次得D加速水咋,仲要係有時效冇得交易:12: :12: :12:
回復

原帖由 Zero 於 2007/2/15 04:39 PM 發表
你1個101lv金豬有冇金龍咁勁先:07:
金豬只係冇巨?但我唔信你升lv要魔防lo...

我話廢係因為交易唔倒..試問我都1轉已經戴緊金龍頭加兵勢..要個50lv豬頭黎做咩
回復

回復第 2 帖由 Zero 所發的帖子

升lv係要魔防既 你去到200lv場就知= =
回復

我知2轉d怪係會用技嫁!如果唔升魔防話!會死得好慘!

但係d 2轉照收?
回復

回復第 1 帖由 cat001 所發的帖子

頂你:02:
我抽左4十幾個連金豬頭50lv都冇:16: :18:
你就好  好過冇:24:
回復

:13: 後尾我開倒202頭啦,第56個中,但好慘,頭頭尾尾買左100個
回復