600字的作文~是這樣作的

no good!!!

no good!!:78:
回復

u so clever:05:
回復

:61:   你几篇作文都几好.....   
至少唔系交白卷.....   :59:
:71:
回復

我又得la....
有一天回家途中, 遇到商店遭到搶劫
我無理佢地....低係佢地追住我...
我不停跑跑跑跑跑跑跑...........(寫了大約5xx字)
佢地無追黎我就返屋企訓覺....
回復

very very 劲:00:
回復

正wo :61: :65:
回復

好好笑呀!!笑死我喇!比心機貼多d,精彩我回!!
回復

功夫中的功夫作第:70:
回復

唔好話唔夠600字...
用WORD睇過...係超左
個篇VERY GOOD的文章有665字:78:
唔好話唔夠字啦
回復

我又試下作

今日,我本來諗住就咁慢慢行返去.
但係係街上見到兩個面目可憎的人
本來想就咁過
點知一回頭就見到個兩個人係入面搶劫
我第一時間就係睇定D先
點知後而仲有幾個同伴
佢地手持CV47,銀雞,
當時我手無鐵寸
只好利用我D反應神經
一記倒掛,兩個人CV47向上,我立即搶左佢地把刀仔
用我最快速度,一手將兩個賊佬制服,
但係成街出現了無數賊佬
見人多蝦人少,唔對佬就走佬,點知比我發現左個C4
立即計左時就掉出去
3秒,用左3秒將約20個人退場
就係咁,我拿着一枝CV47同一枝銀雞入去,我見到唔少人賊佬係後門入
心諗不妙,只好用氣,所以我一口氣出左16粒靈丸,結果成間店爆炸
見到主謀拿着佢D賊贓乘煙離去
我不甘前功盡廢,所以用左殘象拳將佢所乘的車一擊破壞
敵人不甘視弱,用回天將我打上天上,再出連續技—獅子連彈,我立即用我的絕技—橡膠化
攻擊力馬上減弱,我立即用橡膠散彈槍,再用最終破壞兵器將其主謀消滅,但係生命力驚人,
肉體已死,精神長存,我們一直鬥到上至靈界,下之屍魂界,無不震驚,二人巨大的精神力居然足以召喚巨大機兵,
主謀出Z GUNDAM,我就出ZZ GUNDAM
主謀雖然成攻擊破ZZ GUNDAM
但係我巨大的精神力就召喚了Strike Freedom
在一輪精神與精神的決鬥?,
我們決定用平原做最後的戰鬥場所
我手持打狗棍,佢就則係冇野
戰鬥開始!我先用打狗棍法,佢用八卦掌一野打走我枝棍,我只好用手打,急然一記猛擊
好彩閃得快,交手百幾回,仲未手軟,在冇辨法之下,我就出了我的奧義  獸化
出了 真•龍卷 但係獸化不能自控,最後我經過三日,都係不能自控
所以自殺……………
早上我睜開眼時,發現一切都係  :78:

係唔係好誇張呢~
回復