600字的作文~是這樣作的

我又作1個!

我有一天回家途中, 見到商店俾人打劫,即刻用招配藥整支redbull出黎飲^^
生左對翼出黎^^
跟住沖過去1野掃堂退--踢沙.....
d賊眼入晒沙.........
跟住我搶左佢地支槍,1野萬佛超宗碎左..........
跟住我電話嚮:"我好有米ga!打劫我拉!......"<-----d鈴聲
d賊轉移目標,我措手不及,抓起洗廁所ar姨把地拖
1野桃花落英劍法吹走晒d賊.........
d賊5憤輸,拿起d掃把地拖就用縱走梅花步伐沖過黎.......
跟住我電話又響::"我好有米ga!打劫我拉!......"
我1野天霜拳打爆個電話,用古墓派輕功飛左上屋頂....
跟住撩d賊係度唱歌:"你是我的玫瑰~你是我的花~你是我的愛人~是我的牽掛~^^"
d賊好惱,好似編福俠甘飛埋上黎.
4對1!!!!!我環視4周,好多街坊望住,包括比人打劫個店主.
跟住我狂出蕭家劍法,d賊奄奄一息,但係5反抗wor!
正係我覺得奇怪之時,1堆人跳上黎wor!仲圍住我tim!
Oh no!係全真教ge7星大陣wor!><
正係我被人圍攻之時,我老豆--蕭浪經過呢度....
佢話:"楊!你放學5番屋企走黎同人打交??:16: 打電話又5聽!!!"
我大喝1聲:"就得拉!"
跟住又飲支redbull,1招"雅典娜之嘆息"ko晒d賊.........
跟住好優美甘飄番落黎,同老豆番屋企lu........^^

評分

參與人數 1威望 +4 收起 理由
Tenny + 4 獎勵原因:希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

健同蕭揚都作得好好,不過健o個篇略嫌太誇張。
回復

呢個同學d想像力..........勁呀!!!:03:
我諗連十優(撞)都作唔到呀
回復

回復 #13 99770 的帖子

:00: 話我?我咪10優囉!
回復

勁勁勁:24: :22:
回復

勁wo 真係600字 我俾0分你    ^ ^:01:
回復

篇文章好勁阿:02: 真係幾好笑:01:
回復

嘩!!笑到我肚痛呀!!真係呀!!:02:
回復

:16: 呢到有冇600字牙
回復

回復 #19 極神 的帖子