樓主: YtAdrianli

[求救] 點賺多D錢?

關閉 [複製鏈接]

回復第 10 帖由 cat001 所發的帖子

用外掛啦:28:
回復

原帖由 極神 於 2007/1/15 10:50 PM 發表
用外掛啦:28:

我用過果隻叫咩 ez 唔知咩,但係係試用版,仲有咩好介紹?
回復

外掛英雄可以拾東西的咩?我才40lvl,英雄又死掉了。那我要去哪?才可以賺很多很多錢?:02:
回復

原帖由 calciver87 於 2007/1/16 12:43 PM 發表
外掛英雄可以拾東西的咩?我才40lvl,英雄又死掉了。那我要去哪?才可以賺很多很多錢?:02:

40lv 唯有打虎皮囉,一係掛英打裝賺錢,打d出裝率高o既怪囉
回復

打咩怪才可以出裝多??
回復

我唔知呀,感覺上好似打金岡洞入面d龍出好多裝喎,(掘水晶礦果度) 運氣唔高都出好多裝。但係要小心佢主動追你。

其他怪我唔知呀,我都係lv60 ja 當時……。

一係去紫金山打牛,勁出牛皮同鋼環,賣俾npc收貨員,120個都有 5200 o既,但係要儲120個,都要好辛苦啦,睇黎執。
回復

原帖由 calciver87 於 2007-1-16 12:43 PM 發表

http://www.tennyy.com/menu_basic1_100.html#千里林<-----呢個重好啦
回復

原帖由 carey 於 2007/1/17 08:37 PM 發表

http://www.tennyy.com/menu_basic1_100.html#千里林<-----呢個重好啦

係喎,一時醒唔起,正呀呢個任!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
回復

任務名稱:充滿愛意的布包小袋
加入日期 :2006年3月8日
觸發任務NPC:高小郎(x18,y183)
等級限制:40級
解法:
到獨龍山打叛軍槍將拿"獨特的蝴蝶結"給他
獎勵:2,900經驗值及5,000元

"獨特的蝴蝶結"我不知點解我多了一只,有誰要買嗎?:36:
回復

可以交易咩:14:
回復