查看: 1765|回復: 20

[求救] 點賺多D錢?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我玩左三個月有多,
但係始終得個十萬,
見人地賣eq,
樣樣有係百萬、千萬。
想問點賺多D錢?:07:
你幾等級了?如果你登記還算低的話,你可以打虎皮。拿去買給陽谷縣某個大娘(名字忘記了)。10個可以賣5k哦!!不然你拾到的那些技能書也可以拿出來拍賣,可以賣2k哦!如果你有“冥想”搞不好還可以賣20幾k呢!你要加油啦!!:17:
回復

用港幣買雲起點,再用雲起點買勁裝,跟住賣水幣.
只要你港幣夠多,你就係神拉
回復

哇!甘好似好重本哦!!!:06:
回復

原帖由 calciver87 於 2007-1-15 04:36 PM 發表
哇!甘好似好重本哦!!!:06:

係甘架拉,如果你要PK仲重本
回復

如果你60lv,去陽太度引鬼打囉,一日遊戲時間打三次,一次有1500,參http://www.tennyy.com/menu_basic1_100.html#陽.太極岩 ,如果有爆技,或者爆技英,仲可以引埋邪道、魔道、妖道,打埋裝去賣兼升lv。正!
回復

原帖由 cat001 於 2007-1-15 06:23 PM 發表
如果你60lv,去陽太度引鬼打囉,一日遊戲時間打三次,一次有1500,參http://www.tennyy.com/menu_basic1_100.html#陽.太極岩 ,如果有爆技,或者爆技英,仲可以引埋邪道、魔道、妖道,打埋裝去賣兼升lv。正!

邊有買點甘快亞:16:
回復

回復第 7 帖由 Blue_Moon0829 所發的帖子

= =我40 lv日掛夜掛,日拾夜拾,拾左100m

用左3星期炸
回復

原帖由 cat001 於 2007/1/15 06:23 PM 發表

打錯,應該係一次有$5000,咁一日遊戲時間可以打三次,就有15000啦
回復

原帖由 極神 於 2007/1/15 09:09 PM 發表
= =我40 lv日掛夜掛,日拾夜拾,拾左100m

用左3星期炸

但係掛機點執野呀?
回復