樓主: 江湖仔仔

江湖仔仔商店

為什麼你們香港版的經濟那麼好啊??我們馬來西亞版最有錢的才700m:10::10::10:
回復

為什麼你們香港版的經濟那麼好﹐我們馬來西亞最多錢的才700m....
回復

物價高  無計..d人多打怪  supply of money多佐  就會做成invation  
跟住demand多過supply   咪做成shortage  有stortage個prize咪會升 =~= 突然間覺得自己英文好勁
回復

白虎顎骨同白虎大爪經以售出
本人亦在財榜上略有一名 -v-
回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-1-9 07:02 AM 發表
物價高  無計..d人多打怪  supply of money多佐  就會做成invation  
跟住demand多過supply   咪做成shortage  有stortage個prize咪會升 =~= 突然間覺得自己英文好勁

姐係話當消費者增加,供不應求,甘就會通貨膨脹,甘貨幣就會貶值,原本1M就可以賣到,變成1億先買到,跟著來既就會係經濟蕭條,因為有錢人越黎越有錢,窮人就越黎越窮...最後就係經濟風暴,跳樓既跳樓,飲滴路既飲滴路,有錢人同窮人都變曬窮人,從頭來過....
回復

@@ 勁  咁都變得番曬做中文  我讀英文中學的 -3- 唔係幾識lee d term既中文  sorry
回復

佢係話香港伺服器= =
む馬來西亞最多錢的才700m....め
馬來西亞都有億萬富豪= =
回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-1-10 09:55 PM 發表
@@ 勁  咁都變得番曬做中文  我讀英文中學的 -3- 唔係幾識lee d term既中文  sorry

你講d野冇個字唔明,唔覺你英文勁@@
p.s.  本人都係英文中學@@
回復

我無話我英文勁  不過真係唔識變番做中文 =-=
仲有  商店有更新  白虎匕首一把
回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-1-12 02:42 PM 發表
我無話我英文勁  不過真係唔識變番做中文 =-=
仲有  商店有更新  白虎匕首一把

其實我冇咩識英文:22:
但係經濟對我絕對唔會係問題:28:
回復