查看: 6448|回復: 133

江湖仔仔商店

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
【林沖】真•江湖仔﹏買賣店 伺服器名稱:林沖
遊戲玩家名稱:真•江湖仔﹏
上線時間:一至五  4:00-11:00
              六,日  唔定  出街咪唔on 唔出街咪on成日 = =

收:
350點            1e(可議)

Acc:225刺客-KaT-絆
                  有5件白虎裝送

202謀士-冷月無云    無雲起
                  保證唔昆
                  (空acc)

268天師-真•江湖仔﹏  有雲起  可改pw(驃騎)
                  有7件排裝   
                  裝:52玄武魔晶
                      52青龍頭帶
                      52北斗地樂排坐衫
                      27白虎盾
                      有5青龍  1極青  2如  1如章  6朱雀  1白虎  學佐朱破
     另放game錢1億5  青龍珠5粒  極青珠1粒  如來珠兩粒  如來章一個   玄武珠一粒  有一SET速裝  仲有多幾件魔背  速頭  
                     三隻都賣真$   謀士300蚊  天師1500蚊  全部可換點卡/新ser錢/裝/包/英

求敗豬??
咩黎架???
回復

回復第 2 帖由 Blue_Moon0829 所發的帖子

有9999物理攻擊的豬:28:

求敗豬=求敗珠:37:
回復

.\/. 我隻豬仔就係叫求敗豬!
回復

推~推~推~推~~推~
回復

推~更新佐白虎大爪  今朝打到的 >v<
回復

我要等過年先比到$$你....
因為我雲起有700點....
等過年販賣點8折.....
再買2張銅婚....
5000mx2....
wakakaka....
回復

邊有5千m一張 -_________-" 我估個陣趺曬價  2千5有交易
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-8 01:42 PM 發表
我要等過年先比到$$你....
因為我雲起有700點....
等過年販賣點8折.....
再買2張銅婚....
5000mx2....
wakakaka....

原黎你係買點賺錢架:26:
回復

@@ 低lv係要咁嫁啦  高lv咪可以打下塔打下虎
回復