樓主: yuta

英雄卡任務

關閉 [複製鏈接]

你講得好岩>.<

講得好
我支持你>3<
回復

你講得好岩>.<

好岩聽
講得好岩我聽
回復

算啦...
你開個新角色咪得囉!
不過要有恆心先得-.-"
回復

你開月合都有加啦 其實佢只解一次有原因 如果比你解n次既話佢d月合米賣唔出
回復

原帖由 jufry 於 2006-6-27 04:38 PM 發表

咁冇錢................點先?:22:

梗係做任務啦~

都要有$先做到...==....徐非你係打返黎``
回復

衣家有出D廢英同勁英,相比下廢英比較多,我唔覺得有咩唔公平(我抽過5-6張都最好既英係柴進= =)
回復

原帖由 國之英雄 於 2006-7-11 06:22 PM 發表
衣家有出D廢英同勁英,相比下廢英比較多,我唔覺得有咩唔公平(我抽過5-6張都最好既英係柴進= =)

見人見智
不過若果係初期ge玩家,開幾張英卡,開到相同ge機會大好多
我當時開左5張,宋萬x2,孫新x2,曹正x1(死未:05:)
反而呢排開英卡,好少會開相同
另外,2+出ge傳說英雄,我覺得又係好唔公平,因為一定要買佢d野先得,又唔開任務
而各位之前一直用左咁耐ge普通英雄,遲早一定會比傳說英雄淘汰:10:
回復

開英卡有個好地方開的~我有一次開到一隻史進,一隻武松.....只係開三張英卡~!但有次開到孫新...
唔信既算~
信既可係msn密我~!
msn:jimmy_auyeung@hotmail.com
要有小小好ya俾我阿~!

*註:唔係100%~!十次有七次中~
回復

原帖由 ※鬼魂龍※ 於 2006-7-17 05:48 PM 發表
開英卡有個好地方開的~我有一次開到一隻史進,一隻武松.....只係開三張英卡~!但有次開到孫新...
唔信既算~
信既可係msn密我~!

*註:唔係100%~!十次有七 ...

十次得7次中   仲要俾好野你 ?   你冇問題呀話
係邊度開都咁上下啦   隨機架咋嘛
回復

原帖由 ※鬼魂龍※ 於 2006-7-17 05:48 PM 發表
唔信既算~
信既可係msn密我~!

*註:唔係100%~!十次有七 ...

唔好咁市儈啦-3-"
日行一善呀...
你係到講左..唔止一善..仲好多善tim
有你著數=v=...
回復