查看: 2550|回復: 22

英雄卡任務

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我覺得好唔公平,就係佢ge英雄不斷咁出,而英雄卡任務又只可以解一次
咁對於初期ge玩家,只係得史進,白勝,曹正,孫新,宋萬可以抽,而2+ ge就可以有十幾廿個英雄可以抽,實在太唔公平
即係大家都係解同一個任務,而呢個任務ge獎勵就越黎越好,對於一早解左ge人,太唔公平
所以我認為呢個任務應該可以重接,不過就限時間,例如 遊戲時間一年可以解一次 或者 每次出新英雄就可以解一次(不過解任次數就唔可以累積)
你可以開天箱/買英卡/練個新人去換取英卡
而家d人多左英可以抽, 抽到廢英ge機率咪大左lor, 冇話唔公平ge我覺得
回復

原帖由 →粉← 於 2006-6-27 11:05 AM 發表
你可以開天箱/買英卡/練個新人去換取英卡
而家d人多左英可以抽, 抽到廢英ge機率咪大左lor, 冇話唔公平ge我覺得

首先2+係就英卡任務黎討論,同其他得到英雄卡途徑冇關,而且呢d途徑往往所付出ge代價比原來ge高,又點算公平呢?
另外,其實冇話邊隻英雄廢ge,都係睇你點用ge姐
而且唔比有人因為鍾意彭圯,杜遷....呢d水滸人物先玩水滸ge咩?
所以對於早期解左英卡任務ge人黎講,點都係冇2+解ge人咁著數
回復

有呢個任嫁咩?係邊到做嫁!?
回復

咁你可以同人換英架
我諗早期玩ge人應該知佢未出哂d英, 起碼我知
你可以keep起張英卡等佢出多d英先抽架wor, 係你心急之ma
回復

原帖由 ely 於 2006-6-27 11:18 AM 發表
有呢個任嫁咩?係邊到做嫁!?

有嫁 你夠88個4草 去大草西面搵c 生就得
回復

原帖由 KIT 於 2006-6-27 01:07 PM 發表

有嫁 你夠88個4草 去大草西面搵c 生就得

正確d係施生...........:27:
回復

有錢咪買囉...
未必要做任務架...
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-6-27 04:36 PM 發表
有錢咪買囉...
未必要做任務架...

咁冇錢................點先?:22:

梗係做任務啦~
回復

咁你早期果d 可以同d 後期果d 買的麻= =
再唔係自己升過= =50lv........
回復