樓主: yuta

唉...頭先係石門見到ge異象

關閉 [複製鏈接]
原帖由 jufry 於 2006-6-27 02:57 PM 發表
<----我都四圍執地上可以執到既垃圾, 不過我諗冇呢種外掛~

有得執冇謂sine啦~ 幾垃圾既都賣到$$$$ga~

我e+最多就係岩石, 有成941塊~ :27:

但係我係咁掉d雲玉石,石瞳.....呢d垃圾出黎,佢跟住就汁,最後比我引到埋一二面,跟住佢就一直呆左係到
乜真係有人用緊英打ge時候,會掛住汁野,汁到最後係唔返去打怪ge咩?
回復

回復 #11 yuta 的帖子

樓主~~你係咁掉野比佢執盞益左佢\~~
等我教你絕招~~
就係行遠少少,然後放低一個唔值錢既道具,咁佢就會自動死過黎執,當個外掛行近時,你馬上執起去,
跟住行遠d再放低一個道具,到時你想拉佢去邊都得(嘿嘿),一舊道具都唔洗晒~~
回復

其實我發呢個帖,最主要ge目的,係想等大家下次見到呢d情況ge時候,知道係乜事,即克話比gm知,唔好比d人掛得咁爽
回復

咁奸~
下次告gm聽a~
回復

我都見過咁樣
我就引左佢去冇怪ge地方
咁佢就汁唔到野同打唔到怪:00::04::04::04::04::00::00::00::00::07:
回復

好好用既外掛...
我又要...
回復

睇佢高唔高lv 啦,唔高既咪引佢過蝠王到lor.
高既咪引佢去馬瑙場lor- -~
回復

原帖由 燥計 於 2006-7-4 03:30 PM 發表
睇佢高唔高lv 啦,唔高既咪引佢過蝠王到lor.
高既咪引佢去馬瑙場lor- -~

不如直接開佢紅名....
回復

:09:點正d頭像係果到:18: :18:
回復

關咩事= =??好明顯就唔係外掛啦:05: 有個程式係可以自動郁滑鼠嫁,個個係程式,gm都吹佢唔脹...個程式其實只係跟你之前個動作,其他game都得嫁啦:13: 點算外掛:13: (佢放左英同汁野係f1同2,跟著用個程式令滑鼠係f1同f2到禁就得):22: 我係咪好勁呢:15: 因為我都有用呀ma(係金庸到):50:
回復