查看: 1701|回復: 20

唉...頭先係石門見到ge異象

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我頭先打緊石子,跟住隔離有條友,企左係到,我打怪跌出黎ge野,一變綠ge時候,條友就會即克第一時間汁
過左一陣,我就見佢放左隻宋萬出黎,之後一有野佢汁到,佢就即克汁,我因為費事爭怪打,所以走去第二度打
之後又見到個文人(裝埋竹羅),佢又係放英打,一有野汁,佢就會即克汁
所以令我覺得好奇怪,之後我就試下劈d垃圾出黎,睇佢汁唔汁,之後佢真係汁
咁我就一路係咁劈d垃圾,一邊引開佢去第二度,之後佢竟然真係比我引佢\埋左去第二度
所以我就覺得佢係用外掛
而呢個外掛應該係除左自動汁野之外,仲會一夠元氣就放英,因為第一個人兄,佢係汁野汁左好耐先放英
應該大概同按健差唔多,係快捷令到放 汁野指令 同 英雄,不斷重複呢兩個動作
自動放英咁搞笑-v-|||
回復

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

一定是用外掛 因為我都見過這樣 我都想問他隻英打怪 扣d怪多小血 重有你是咩是服區:26:
回復

我個朋友都有用...不過唔係wo,佢only自動打怪wo,無hp坐下,我叫左佢唔好用,不過佢講無時間...
不過高左lv都唔可以自己打怪la(好慢= =)
回復

原帖由 ~~小星光~~ 於 2006-6-26 11:53 PM 發表
一定是用外掛 因為我都見過這樣 我都想問他隻英打怪 扣d怪多小血 重有你是咩是服區:26:

咁我又唔係幾記得佢地ge英扣幾多血:42:
我係玩林沖ser ge........
回復

原帖由 yuta 於 2006-6-26 11:44 PM 發表
我頭先打緊石子,跟住隔離有條友,企左係到,我打怪跌出黎ge野,一變綠ge時候,條友就會即克第一時間汁
過左一陣,我就見佢放左隻宋萬出黎,之後一有野佢汁到,佢就即克汁,我因為費事爭怪打,所以走去第二度打
之後又見到 ...

仍擺明用外掛la!!!!!
你可以同gm講, gm確認左佢用鯡掛之後就會掉佢\返土地~~
回復

原帖由 →粉← 於 2006-6-27 10:57 AM 發表

仍擺明用外掛la!!!!!
你可以同gm講, gm確認左佢用鯡掛之後就會掉佢\\返土地~~

同gm講左,佢話已經將資料儲存左(不過唔知會唔會做野)
如果係將來ge兩個星期之內,我都見唔到gm有做野ge話,我會再投訴多次,因為估陣時石門已經起碼有3個人係咁樣,冇可能一個都捉唔到掛?
回復

<----我都四圍執地上可以執到既垃圾, 不過我諗冇呢種外掛~

有得執冇謂sine啦~ 幾垃圾既都賣到$$$$ga~

我e+最多就係岩石, 有成941塊~ :27:

回復

..................

我好真d人用外掛
好真好真
回復

原帖由 牙0﹏\聰 於 2006-6-27 04:23 PM 發表
我好真d人用外掛
好真好真

我冇聊行過先去執野....

橫掂d野都冇人要ga la~

ps 成日都有人同我爭執野....
回復