樓主: 極神

[閒聊] 香港電視

其實一開始通過左就無咩,e家再通過就有排煩
回復

唉!今次群眾既力量好似唔夠反國教強, 恐怖難以迫佢公開發牌條件
回復

其實人數已經比上次反國教多,但係今次d人唔比政治力量介入,而且cctvb同好多報紙都將有關報道低調化,之前國教好多份報紙都A1,結果好似冇上次咁多關注。心已經淡了,但仍然希望唔好絕望。
回復

極神 發表於 2013-10-29 23:16
其實人數已經比上次反國教多,但係今次d人唔比政治力量介入,而且cctvb同好多報紙都將有關報道低調化,之前 ...

但係圍政總既人好似唔夠堅持
回復

咁都要搵食o既,況且呢個都係政府陰謀,用拖字訣拖到d人冇哂耐性,咁下次通過23條又再試過,令d人習慣左先,香港人真係太溫和,次次和平上街都比政府無視
btw你就來簽到689日
回復

發牌前
我同隔離個兩個同學講:「唔知HKTV發唔發到牌呢」
同學:「咩HKTV啊」
我:「黃維基喎」
同學:「邊個黃維基」
我:「......」-----------------------------------------------------
其實真係好好笑.大公報都支持HKTV
行會d人又個個都話唔關自己事
自己無參加會議
回復

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
極神 -2 沒有意義的內文。

查看全部評分

回復

現在公眾知詢...不知道回甚麼....差1個積分就可以看到架設工具...
回復

iambeauteous 發表於 2014-7-1 16:26
現在公眾知詢...不知道回甚麼....差1個積分就可以看到架設工具...

公眾諮詢都冇用......東北發展話過就過,痴線,根本就係中國作風

議會用來做咩?就係制衡一人或一權獨大,但d當權者根本無視,咁要議會來做咩

↓可加分
http://www.bbs.tennyy.com/forum.php?mod=viewthread&tid=27681

↑可加分
回復

其實都唔係呢1,2年係咁.
由10年開始已經變緊
好似11年禿鷹既黑影論
呢幾年青關會拎刀唔理等等
已經越黎越中國化 我對呢個咁既政府真係冇野好講..
回復