返回列表 發新帖
樓主: M3R

[閒聊] 有冇人牙,吹吹水啦

Tenny 發表於 2013-5-25 16:03
寵物中心而家都好似冇人玩, FLASH GAME 其實好早已經冇左.

而家其實都專注一樣野, 太多話題性既野始終呢 ...

寵物中心都冇新野,有咩好玩

我講整網頁果d 技術 係論壇插件 , 網頁編寫語言果d
回復

fuc113190 發表於 2013-6-1 09:43
寵物中心都冇新野,有咩好玩

我講整網頁果d 技術 係論壇插件 , 網頁編寫語言果d  ...

係咪指呢d→https://bbs.tennyy.com/forum-119-1.html

不嬲都有區討論網頁技術...
回復

搭訕一問, 呢度有幾多人以前係玩港服林沖 ser 架?
回復

gota6 發表於 2013-6-1 23:19
搭訕一問, 呢度有幾多人以前係玩港服林沖 ser 架?

武松ser路過,好似好多年前已經合左服

都係四個服年代最輝煌,好想出水滸2
回復

極神 發表於 2013-6-1 23:23
武松ser路過,好似好多年前已經合左服

都係四個服年代最輝煌,好想出水滸2 ...

我都唔記得之後合咗服 :)

而家出水滸2 我諗要搞下新意思,
例如出個手機 app 同隻 game 做互動,
玩下啲 mini game 可以提升人物 level,
或者生活/寵物技能咁
回復

gota6 發表於 2013-6-3 15:33
我都唔記得之後合咗服 :)

而家出水滸2 我諗要搞下新意思,

水滸間開發商好似都執左, 官網都去唔到.

佢最近期都係武林歷險, 年幾都執埋. 台灣出既GAME都難長久, 何況係香港.....
回復

哦, 原來開發都執埋
而家連研究私服啲人都好似無乜
回復

真係唔講都唔知 開發...其實他們整2D幾好(水滸技好正),可以將技術用在網頁遊戲,香港開發的3D game始終欠火喉,不過我唔熟Technical的野,都係算啦
回復

水滸真係我童年回憶..
回復