樓主: M3R

[閒聊] 有冇人牙,吹吹水啦

極神 發表於 2013-5-28 21:28
嗯,當年放學就是掛水滸吹水上希望國度真的很懷念,現在連開電腦也沒太大時間,做project做到晚上11 ...

真感動!

就算而家再攪第2隻GAME, D人都唔同晒, 不過而家D GAME 既周期真係愈來愈短, 好快執.

除非真係自己整個私服比人玩啦, 唔係D人都唔係留底或者發言.
回復

有時候上來睇番以前d貼子,真係哭笑不得,而家都寫唔番以前果種中二病的貼子

當年活動之一:(我睇返自己改文言文改到可以將廣東話的特色發揮到咁抵死...好勁...)
https://bbs.tennyy.com/thread-4206-1-2.html
回復

極神 發表於 2013-5-28 22:07
有時候上來睇番以前d貼子,真係哭笑不得,而家都寫唔番以前果種中二病的貼子

當年活動之一:(我睇返 ...

以前蕭楊夠純品啦.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

5經5覺 我中學都讀完了,還在做了一年工 中學生涯 我都是上希望國度吹水
回復

無敵殺人狂 發表於 2013-5-29 12:39
5經5覺 我中學都讀完了,還在做了一年工 中學生涯 我都是上希望國度吹水 ...

難能可貴.
回復

今日放假,突然想起大家,所以決定回來^^ 希望有更多人回來吹下水
回復

現在的蕭楊成了腐女一名

還有夫子的小學雞樣我都記得

p.s. Tenny簽名個歷險武林係唔係武林歷險,一直錯左都冇發現 ???
回復

極神 發表於 2013-5-29 22:34
現在的蕭楊成了腐女一名

還有夫子的小學雞樣我都記得

咁攪笑既, 我都唔知添, 不過算啦, 玩親d game 都執晒.
回復

Tenny 發表於 2013-5-30 11:57
咁攪笑既, 我都唔知添, 不過算啦, 玩親d game 都執晒.

水滸算勁啦,頂到七年(有一半時間官方都放棄左,可能仲有d人入點數關係,所以個sever先捱到咁耐)我玩過好多game唔夠3年就冇左

題外話...我有冇得升職Tenny你將幾個區都納入吹水區子版塊...但又冇得管埋另外寵物樂園雖然冇左,但我又見到係興趣休閒討論區,奇怪是子版塊又冇...
回復

極神 發表於 2013-5-31 22:29
水滸算勁啦,頂到七年(有一半時間官方都放棄左,可能仲有d人入點數關係,所以個sever先捱到咁耐)我玩過 ...

你唔講我都唔記得, 你一講我就記得.

個寵物樂園只係HIDDEN左, 其實仲係度, 不過隻GAME唔知好唔好開返, 好似都冇人玩, 不過你好似提升左一個主題. 或者一係重新再玩過.
回復