改文大行動

關閉 [複製鏈接]

回復第 19 帖由 極神 所發的帖子

哦~~,咁對唔住lo~~
回復

回復第 21 帖由 gap蕭 所發的帖子

真係乖啦,講sor啊,好耐冇聽了
回復

回復第 18 帖由 gap蕭 所發的帖子

減你就真,你對人冇禮貌和語氣不太好
回復

原帖由 極神 於 2006-11-7 10:34 PM 發表
[size=3改此文:
極神之少年時代 《宋史》

極神,字聖神,老婆小﹏瓊的人也。生時,有神至其家,飛至威爾斯,因以為名。未彌月,打死百人,為不俾警察拉,母神氏,抱極坐青龍中,衝破雲層而飛,及 ...

唔錯啊!都幾好啊!好好,:29:
回復

鍾山,字流感,非洲湯陰人也。生時,中了禽流感,不死,因以為名。未彌月,河決內黃,水暴至,母龍氏,抱山坐飛碟中,衝風而下,及山,再不死。 

山十分笨,是白痴。天資唔敏悟,強食書傳,尤好各類咸書。家貧,拾書為燭,看咸書達旦,不寐。生冇神力,未冠,不能挽弓三百斤。學食屎於周同。同食三屎,皆臭的,以示山;山食屎後,破其紀錄;再食,又破。同大驚,以所愛屎塔贈之。山由是益自練習,盡得同術。 

未幾,同死,飛開心不已。每值朔望,必具屎尿,詣同墓,奠而笑;又食同所贈屎塔內的屎,食三塊,乃酹。父知而義之,撫其背曰:「使汝異日得為時用,其食屎死義乎?」應曰:「惟大人許兒一生食屎,何事不可為?」
回復

原帖由 x123y123 於 2006-11-10 05:38 AM 發表
鍾山,字流感,非洲湯陰人也。生時,中了禽流感,不死,因以為名。未彌月,河決內黃,水暴至,母龍氏,抱山坐飛碟中,衝風而下,及山,再不死。 

山十分笨,是白痴。天資唔敏悟,強食書傳,尤好各類咸書 ...

好低俗=.=
回復

好低俗嗎???????
回復

說屎說尿唔低俗咩:34:

說得好聽d啦
回復

都唔好聽的,i don't like it!!!!!!
回復

抄我的:18: 抄橋有冇問過我先
回復