返回列表 發新帖
樓主: 玉樹臨風

[交流] 百鬼夜行是否反高lv玩家掛機既行動?

原帖由 主角 於 2007-5-16 09:36 AM 發表
抱歉﹐高級的根本唔可能掛英了﹐頂唔到怪﹐現在D怪好大力﹐D英被普通怪打幾野都死。。點掛?重有百鬼夜行D王全部有固定位子出現﹐知道D位怕頂唔順可以遠距它出來的位子

小小提示:係講緊掛機唔係講緊掛英雄。

就算2轉都可以掛機啦,雖然唔鼓勵但好多高lv既人都會用按鍵精靈幫手補mp或補血。咁一team人基本上除左引手外其他人都唔駛有24小時對住部pc既。咁高lv咪一樣可以掛機。而且香港server以前好多時都會有人引勁d既怪清場等自己升lv方便d而家不知道重係咪咁啦:10:

回復

原帖由 andyyeung0927 於 2007-5-21 09:31 PM 發表
我認為完全唔係:76: 我認為係雲起想害死係千里林升既未轉及一轉人士:85:

百鬼夜行不單止在千里林既,還有在 渭州道、雁門、桃花山及赤松林出現。不過出百鬼夜行已經係我當時升赤松林升到半經啦然後已經無玩水滸啦,所以都無試見過百鬼夜行既鬼怪。:01:
回復