查看: 3172|回復: 21

[交流] 百鬼夜行是否反高lv玩家掛機既行動?

如題,雲起出左百鬼夜行但又無講係咪可以升到經驗值或者是否有任何任務可做。無端端出d咁既怪,可能佢地見高lv玩家唔敢向高lv玩家宣戰就出d咁既怪防止高lv玩家掛機/掛英。都諗得好絕,掛機又要留錢買英雄續命丹啦。:05:
單選投票, 共有 80 人參與投票
80.00% (64)
7.50% (6)
12.50% (10)
您所在的用戶組沒有投票權限

百鬼夜行

百鬼夜行

雲起有講百鬼夜行的野咩
回復

:12:
原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-11 12:09 PM 發表
如題,雲起出左百鬼夜行但又無講係咪可以升到經驗值或者是否有任何任務可做。無端端出d咁既怪,可能佢地見高lv玩家唔敢向高lv玩家宣戰就出d咁既怪防止高lv玩家掛機/掛英。都諗得好絕,掛機又要留錢買英雄續命丹 ...

我估是的 ,好在只是星期5,6,日的在9~10點出:11: ,星期1~4還是可以掛機/英的:12:

如果在9點唔收英就慘了:42: 英丹又要升價了.............
回復

原帖由 waichiu 於 2006-10-11 06:36 PM 發表
百鬼夜行

雲起有講百鬼夜行的野咩

就是因為有關獎品的描述太過含糊才令人懷疑。佢地在更新中提議一群玩家組隊打百鬼既怪,好明顯是實力不弱了。我已經問他們是實際會出那類特別物品但雲起的回覆是關於遊戲的設定不便回覆。:05: 我最擔心是好似鬥獸場一般打特別怪仍然是好大機會出跟打普通怪都會有掉出來的物品。那一大群人爭完特別怪打就會得撲個空了。

回復

殺英:等玩家買元egg  英命

玩家係咁死,等買極忘
回復

好似搞到唔比d1轉人正常咁升lv...而且我比隻鬼王殺左好多次:19:
回復

咁英續咪有機會漲價lo:08: :08: :08:
回復

雲起一向都係好屎繪,佢唔會比d高lv無敵~
回復

人地2轉12lv比不死海盜1下扣1.2m,你地話,佢地仲唔係想d百鬼夜行既殺人然後搵錢
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-12 09:35 AM 發表

就是因為有關獎品的描述太過含糊才令人懷疑。佢地在更新中提議一群玩家組隊打百鬼既怪,好明顯是實力不弱了。我已經問他們是實際會出那類特別物品但雲起的回覆是關於遊戲的設定不便回覆。:05: 我最擔心是好 ...

係呀...
果次我地向千里打緊果時,
有一大班高lv 1轉 2轉向度打鬼王,
我地果組有個太無聊,
向D2轉未黎齊果時引鬼王,
3000防都扣1m2血:11: 即死...

跟住佢地打鬼王打左成粒鐘(我升左1lv),
跌出黎既係一本一轉技書:16:
D二轉激死哂:28:
回復