樓主: ♀型♂

[影視娛樂] 【火影】人物猜测

甘我估三代火影
奸商 發表於 2010-4-10 12:08 AM

三代火影的尸体在木叶村就能找到了 不是很难找到
回復

三代火影早就屍鬼封盡左= =如果三代出到,咁一代同二代應該同時出現番...
回復

不过奸商都讲得有道理

令到斑屈服和紧张的人  

除了他弟弟以外  都很难猜是谁了
回復

聽人講飛可能唔係班,如果係都可能幾正...咁即係飛原本係水影,之後拿左班隻眼,究竟係點,勁想看下去

感覺上刺激過柯南的推理,希望飛不是班啦,係四代自編自導自演,好想看四代變奸,父子大戰...

如果飛係四代,就多左一個可能,就係棺材出現的是嗚門阿媽
回復

海贼王现在结束紧张  又到火影紧张了
回復

唔駛甘心急啦  慢慢黎
回復

但看番今期海賊,新時代的出現,仍然好緊張...更上層...咁又係,如果海軍咁早就出哂勁人,新世界好難講下去,我相信一定有人勁過三大將同戰國...世界政府唔會只有海軍,可能有陸軍幫拖(吹水)
回復

7武海先講得果幾個  仲未知能力  要講有排講
回復

7武海先講得果幾個  仲未知能力  要講有排講
奸商 發表於 2010-4-15 03:05 PM

七武海出齐了
1.鹰眼- vs白胡子海贼团/Zoro出手了
2.鳄鱼(前任)-在沙王国vs路飞出手了 / 现任黑胡子-vs艾斯/白胡子/战斗
3.莫利亚-恐怖鬼船出招了
4.暴君熊-vs草帽海贼团 在泡泡群岛/恐怖鬼船vs Zoro
5.甚平-vs海军总部/监狱强军船出手了
6.女帝-石化之术一开场就有了/海军总部战争-芬香腿
7.唐吉诃德·杜夫拉明高-暂时知道他能用手指控制人  相信是控制人的恶魔果实
能力的话 只有 唐吉诃德·杜夫拉明高 很少透露罢了 其他都出手了
回復

所以尾田先講LV6的逃犯,等路飛團集合後繼續變強
回復