返回列表 發新帖
樓主: ♀型♂

[影視娛樂] 【海贼王】白胡子 vs 海军 结束了

=.=係囉  路飛班人失蹤哂  要搵返佢地都有排啦
仲可能個果都有新能力
奸商 發表於 2010-4-13 02:08 PM

个个都吃一粒恶魔果实
回復

回復 20# 奸商

我覺得唔會太耐,最多一年,路飛入左偉大差不多一年...就到左一半,其他人有d東海,有d空島,應該都要半年至一年番來但如果成3年,20歲...唔多想看,因為2字頭(笑)

因為火影和龍珠呢d講幾年後品質都差左,雖然我相信WT...青年大約19歲,20歲就係成人...
回復

回復  奸商

我覺得唔會太耐,最多一年,路飛入左偉大差不多一年...就到左一半,其他人有d東海,有d空 ...
極神 發表於 2010-4-13 05:55 PM

火影都从小孩 过三年出第二部变大人

海贼王也不例外吧 如果不是 一下就差不多结局了
回復

所以我話最多一年

我覺得火影果三年好似冇咩用,只係學左大玉,自來也又冇教他其他忍術,至少都應該教嗚門係咩屬性啦...
回復

所以我話最多一年

我覺得火影果三年好似冇咩用,只係學左大玉,自來也又冇教他其他忍術,至少都應該教嗚 ...
極神 發表於 2010-4-15 04:41 PM

我也觉得鸣人跟自来也没学到什么
但是想深一点 青蛙有讲过自来也尝试给鸣人解开九尾 但是失败
可能他教鸣人控制九尾教了3年  鸣人还没使出
回復