樓主: 操控自如

[其他] 請DEL poSt ` =(

關閉 [複製鏈接]
70# vbnn20

如果搵到呢種人應該都捉哂去做實驗,好食好住了
回復

邊有咁易搵到不死鳥架,搵到都捉唔到啦
回復

所以話你既論點完全不成理由嘛
回復

真亦假時,假亦真嘛...只要等到真都變成假=_=
回復

版主果然熱心助人

接受人地既好意
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
突然唔記得到a-z次序...........................
求助^_^
tung 發表於 2010-1-4 09:31 PM

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
回復

我費事破壞大家對我的幻想        )炸
唔參加......
回復

算啦 =(
呢個壇草都唔多想理 ..
回復

版主果然熱心助人

接受人地既好意
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
突然唔記得到a-z次序...........................
求助^_^
tung 發表於 2010-1-4 09:31 PM

你係咪又想講abc呢=]]]
atv是最好的~~
回復

atv是最好的~~
angelliu 發表於 2010-1-5 06:53 PM

= =關咩事- -
回復

atv是最好的~~
angelliu 發表於 5-1-2010 06:53 PM

比人發現左  囧~~~~~
------------------------------------------------------------------------------------------------
一向到唔睇atv.........
= =關咩事- -
339122 發表於 6-1-2010 07:20 AM

明顯是暗示
正常人至小到知a下一個系b(?)
----------------------------------------------------------------------------------------------
個人只記得a-h同x-z的次序...(沒誤)
回復