查看: 11860|回復: 218

[閒聊] 上學期測驗------成績自爆(更新完成)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

某中三學生成績
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 150 才可瀏覽,您當前積分為 0

有冇人有興趣一齊自爆A_A
其他自爆成績人士:
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 150 才可瀏覽,您當前積分為 0

排左成績之後開多個自爆排名到好A_A
成績表:
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽,您當前積分為 0

掛名&總分&平均分:
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽,您當前積分為 0

評分

參與人數 2威望 +17 收起 理由
鋒bstc -3 英文都炒 抵扣
極神 + 20 勇氣可嘉

查看全部評分

你咁快既?我仲未測-_-
回復

考4日....................
好快姐一口一

考完之後有冇興趣一齊自爆@@
回復

到時如果極神加分的話,我都應該會自爆的.
回復

英文都炒 抵扣   威望 -3 點               鋒bstc                  
英文成績一向到唔好
系錦上下.........................
平時只系估
今次有自己有幾題想過先答好難得............................
同時英文唔識聽點樣聆聽考高分

評分

參與人數 1威望 -3 收起 理由
鋒bstc -3 平時我聽得太多喇... 你每日買份scmp睇 包 ...

查看全部評分

回復

咁差成績都自爆= =看在他有勇無謀的份上,唔好扣咁多啦
回復

考完都唔記得咩分啦= =
回復

我黎爆自己上年果個laXDDDD
今年未考.
in chin.  reading paper the highest mark is 41
i got 35.5 i am the secord .
there are 10 people pass in my class .
in  chin. writing
i got 24/40 and 14/20
in chin. listening , i got 21/30
in maths i got 77/100
is the secord higher .
其他科唔講.a_v!
中文同數都係全班第2高分XDDDD
art全級第8-V-
差幾分FULL MARK >3
回復

e家好灰,延數考得好差
回復

等我測完都爆先
ps英文差都扣好似有點過份
回復