查看: 1650|回復: 11

[求救] 晶石?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問下,我見D人好多都招人打晶石,但我唔知係邊,請大大幫下我.

1.怪幾lv
2.邊到去
3.幾lv先打得

唔該哂!!
晶石 係玄武洞 即係野豬林果邊 1lv都打得= =你有錢就入得 幾lv我唔知= =
回復

晶石,你最好有速裝,你係紫金山行到最底,之後到野豬林,野豬林既右手邊有個傳送點,要7萬先入得,最好帶定100m以上,因為入面d怪最部自動攻,你唔夠7m5防都一野比人秒,d怪多數都係330 lv以上
回復

晶石係玄武洞!仲有我建議未轉升大草,因為快過升玄武晶石/龜好多,1日可升10~15lv!!
到1轉升千里快經升到121lv就去玄洞升la!之後到170去雁龜一日可升20lv!
仲有玄武洞D怪係3xx lv,最小都要有速頭,背,天富/天哭先好入去做引,如果唔係好易死!!
仲有你到121行史家-->少華山--->豬林,最快!行紫金山果條超慢- -
仲有你有勁裝227都頂到D怪(202龍set,豬頭,防英...等等),不過要有幫爆先可以升lv!!
回復

晶石 係玄武洞 即係野豬林果邊 1lv都打得= =你有錢就入得 幾lv我唔知= =
339122 發表於 2009-8-11 09:57 AM

要假結先得
回復

無敵 做咩要假結呀= =野豬林好似唔限lv嫁bo= =
回復

4# SANJI

大草一日十幾LV算好慢
回5樓 野豬林唔洗假結都入到
回復

大草以家都無人升啦= =
回復

大草自引自爆,有紅,黑背個個都可以爆上限@@