查看: 3471|回復: 40

[求救] 一個2轉10lv點先去到2m攻

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
一個2轉10lv點先去到2m攻
我要平平常常..d裝唔好咁貴..
你又要平平常常 d裝又要唔貴既= =咁你想點呀= =魔王裝都夠晒嫁啦= =
回復

做gm啦= =在水滸內沒有不用錢才得到的強裝,除非有人送比你
回復

電視機頭最平又岩你,不過你又要勁又要平好小- -
回復

轉劍客啦 我2轉10LV都有3M攻了 用魔王裝
回復

但係劍客-.-玩魔王會唔會怪d..
回復

劍客用咩魔王呀- -我都係第一次聽人講劍客用魔王裝bo= =
回復

2轉10lv用到劍魂的話,魔王裝都唔錯,而家d求敗珠,白虎朱雀珠又平,係有2件魔王裝貴
回復

劍客用咩魔王呀- -我都係第一次聽人講劍客用魔王裝bo= =
339122 發表於 2009-8-6 08:05 AM

魔王盾柑高攻都5用 5識就5好講     左下,右下 +幾多防   魔背+魔攻 (但你補血計魔攻) 最重要呢D5洗用錢就打到 叫D FD同人一齊打就可以 慢有慢打啦
如果無錢就        神龍/魔X(5記得係咩    速頭   魔背                  
                            普通武         魔王3       魔王盾
                            魔(左下         魔鞋/神龍鞋          魔(右下)

我有DD$$個AC果時就用呢D    252神龍    252金MOUSE   252聖火背 (人地借)
                                           252白武    玄武3             空
                                                          玄武左     252神龍鞋     玄武右    開隻堅守金豬

我無錢個時                  202神龍     151MOUSE頭    魔背
                                      普通武   魔王3     魔王盾                           >>>>>>>>>>劍客AC  有3M攻
                                       魔王左   202神龍鞋     魔王右下
回復

8件魔王 以上、物攻+10000、魔攻+10000、施法時間減少20%、超爆擊(發動時攻擊雙倍) 及改變外觀
未+屈珠用劍魂本身就有2m,仲有超爆擊
買唔齊8件魔王裝,米用9樓果位套裝夠3m攻 又平
回復