樓主: saxon

[公告] 「歷練之塔 - 魔關」

關閉 [複製鏈接]
可能又比gm改返,你都知官網可以信幾成架啦,想改就改架啦
回復

我咁低lv,都幾難打架bo
回復

出珠唔係一出出10粒既咩
我見人地都係
sseutn 發表於 2009-7-27 09:23 AM

好似唔係嫁 係睇你好唔好彩嫁...(佢下下俾10粒你 咁佢咪........)
回復

几防可以挡到
回復

出珠唔係一出出10粒既咩
我見人地都係
sseutn 發表於 2009-7-27 09:23 AM

個任務初初出的數小時只要你抽中任何珠都是有10粒的,但好快(因為我post左圖出來 )就已經被gm修正了,而我多拿的珠子也給回收了....所以現在打魔關中珠子只會得1粒

回復

不如影下d流程比我地睇,睇下點打
回復

不如影下d流程比我地睇,睇下點打
vbnn20 發表於 2009-7-29 11:39 AM

其實要打魔關最小要有35m物防,這是頂最後一關的要求...
我是物攻有50m以上去打的,我的職業是隱士......
每一關一開始我會先打該關的王(先用殘月打一下之後拮),殺了王就用爆技拉爆清卒,關關如是

ps:    第2關要用惡魔之翼,因為怪會石化的
ps2:   武器最好先合天、地石才打
ps3:   有人說合天、地石在防具上可減少物防需求,但我未試過有待求證
ps4:   最後一關的卒仔[玄火魔人 (黑)]的物防超高,我用60m以上的物攻都是扣1,但只要打死了魔神之後可以去抽盒,所以我沒有把他們殺死,但經測試之後此怪是可以用魔攻職的技殺掉的

希望以上資料可以幫到大家

評分

參與人數 1威望 +8 收起 理由
saxon + 8 期待您下次的發表~

查看全部評分

回復

我下世都未夠玩......-,-
回復

17# 程傲雪

如果冰了/石了哪些怪.就很易殺了哪些怪=.=?
回復

35m防先擋到=.=
回復