查看: 773|回復: 7

金庸群俠傳3加強版

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
[/hide]戲說明:

此遊戲原本為「金庸群俠傳3」1.09 版,因為修改了許多的東西,所以作者決定獨立訂為「金庸群俠傳3加強版」。遊戲檔案很大,有 46.8 MB,讀取時請網友耐心等待!

加強版更新內容:

0.【補充】生成《金庸群俠傳4》的超級初始存檔
1.【數值修正】釣魚釣上黃金魚,【福源】+10
2.【數值修正】加大海底採礦增加【根骨】的幾率
3.【數值修正】加大打獵增加【靈敏】的幾率
4.【數值修正】降低砍樹增加【力道】的幾率
5.【數值修正】降低銅人陣難度
6.【數值修正】強化武當全真古墓派
7.【BUG修正】郭襄加入黑屏的BUG
8.【BUG修正】從藏經閣偷出的《少林七十二絕技》學完等級為負的BUG
9.【BUG修正】與隊友切磋,隊友屬性增長的BUG
10.【BUG修正】更換王語嫣頭像
11.【BUG修正】更換武器,武器消失
12.【BUG修正】闖王寶藏不給霹靂彈
13.【BUG修正】半瓶神仙醋入隊有時不顯示第一個武功名稱
14.【BUG修正】取消部分武功帶毒的特殊效果
15.【BUG修正】良辰吉日任務裡沒有王語嫣和穆念慈
16.【BUG修正】隊友醫療的BUG
17.【BUG修正】開始回答問題,【放棄富可敵國的財富】只會扣掉全部銀兩,不會刪除背包道具
18.【BUG修正】結婚任務可反覆做的BUG
19.【BUG修正】藏經閣跳躍能力的BUG
20.【BUG修正】楊過不能學習黯然銷魂掌的BUG
咁邊到有得down呢?
回復

呢隻game我玩過
開頭覺得ok
但玩多2次就有d悶.
而家諗住玩下武林群俠傳.
有冇人有個裝既檔sd俾我?
因為上網down果d大多數都係bt,又冇哂種....
回復

我都玩過 不過唔小心del左= =我想搵番 但係搵唔到...
回復

回復

我想down黎玩呀= =唔知有無嫁呢??
回復

唔得閒玩,真係慘。
回復

6# 339122

你係咪講金3?
係既我好似仲有係到....
回復