查看: 2035|回復: 12

大叫!!!平反六四,還我公道!!!!!!!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
可惡,唔講六四真係咩都唔記得,一講六四真係把鬼火!!!!
當年殺左咁多人竟然講死左23人.......#t@!&#*@t&*之後再改死左幾百人#y@&*#^@*&
有冇可能死得幾百人咁少!!!!!!!!!!!

唔好蝦我呢d f.1,我地都有讀歷史
人地和平抗議(顏色革命)咁成功,我地和平抗議咁悲慘,我地當時抗議用左數億人
單係香港人個時幾m人,紅雨定黑雨+8號風波都企係維園抗議,之後仲有成100m香港人抗議
唉~~~~~~~~
點解政府唔用溫和d的手段呢,拉哂佢地d屋企人咪得,洗咩搵車 車佢地.哂氣.仲要車死左幾萬人之後作幾十人.真係唔好講笑,仲話中國係禮義之「幫」,笑死左都唔知咩事
回復

反共囉= =
不過就算平反又點   死既人又唔會番生~
回復

還六四一個公道
回復

當年六四慘劇發生前
大學生已經準備解散
如果無香港人系最後關頭投入大量資金
因為走左唔知點向香港人交待
逼到大學生唔走得
就可以避免慘劇既發生
我地可以睇睇最近一次泰國反政府示威
帶領人系軍隊清埸之前解散左
咁就避免左不必要既死傷
如果要平反六四
我正系針對著中共
咁香港人既責任又何在呢﹖
回復

可惡,唔講六四真係咩都唔記得,一講六四真係把鬼火!!!!
當年殺左咁多人竟然講死左23人.......#t@!&#*@t&*之後再改死左幾百人#y@&*#^@*&
有冇可能死得幾百人咁少!!!!!!!!!!!

唔好蝦我呢d f.1,我地都有讀歷史
...
雪花之風 發表於 2009-6-4 10:35 PM

好似係150m人@@破左當時的紀錄
回復

當年六四慘劇發生前
大學生已經準備解散
如果無香港人系最後關頭投入大量資金
因為走左唔知點向香港人交待
逼到大學生唔走得
就可以避免慘劇既發生
我地可以睇睇最近一次泰國反政府示威
帶領人系軍隊清埸之前 ...
BaHu 發表於 2009-6-5 08:10 AM

真相的真有多真?真相的真有何真?
假象的假有多真?假象的假有何真?
回復

死左幾多人,幾時先死,點死法,點解會死,好多都係政府唔開=.=
回復

好似係150m人@@破左當時的紀錄
極神 發表於 2009-6-5 16:30

係呀,當時黎講係全球最多,重破左香港既示威人數紀錄
回復

回2樓
幾m軍隊拉到幾十m人番屋企........笑左
回3樓
比番死去的人一個交代,令佢地好好安息
回6樓先
記得好像係企雨得幾m人
遊行幾過百萬人,破記錄
回7樓
殺人的人是最真,他們的心才最真。
胡說的胡是亂編,死人的口才是真。
回8樓
所以先要平反

回5樓
或者你那樣說是沒錯,或者我們香港人才是錯
難道中共沒有錯?難道反共的人是有錯?
就算這次停了............中共的思想也會沒變,學生的反共熱潮會再出現,人民的聲音也會再出現

""就算死了一個我,也有千千萬萬個我,生生不息,只要有和我一樣的心情,就是我,總會有一日回會找你""
回復