樓主: 雲之刺客

[其他] 雲起的十一大罪名!!!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ely 於 2006-6-25 09:50 AM 發表
8.太多主動怪,想掛機的人死(掛機無罪!!!!!還個公道)
對!有次我想同隻蝠王影相,咁我搞好個位啦!
然後佢打我!
仲有
有一次我去金山,部腦停一停,然咩都冇郁過!然後就比隻貓殺死!都唔知發生過咩事!

你呢d好似叫lag機??
我試過load地圖load load下死左 勁無奈 差d以為自己部腦short左
回復

係呀係呀

d英同d怪好似一襄樣

史進的牙0﹏聰
回復

原帖由 ely 於 2006-6-25 09:50 AM 發表
8.太多主動怪,想掛機的人死(掛機無罪!!!!!還個公道)
對!有次我想同隻蝠王影相,咁我搞好個位啦!
然後佢打我!
仲有
有一次我去金山,部腦停一停,然咩都冇郁過!然後就比隻貓殺死!都唔知發生過咩事!

你又幾抵死既臥...
明知佢會打你...
仲同佢影相...
老虎頭上丁塞拿...
回復

5.無創造力(D英雄張張都是合出來,好似:宋m是用個男仔頭+高衙內)
呢點我同意,隻隻英雄都有「翻板」

=.=孟康=草原惡霸
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-6-24 12:27 PM 發表

怪唔勁佢邊有錢賺臥...

完全認同...
講左咁耐...
其實最大既問題係:
一d勁不過打唔到既eq貴到咩咁...

等我講下一個例子:
本人試過用青龍頭,蝶背,林項(20lv果個),加多個25lv道士武器...
個道士全智既...
去白沙打白蛇...一野扣左佢90% hp...
之後換哂d廢eq,爆左n下先死(仲要有一個文人加我hp先唔洗死)

再計下我用左幾多game錢:
青龍頭-------------------精6既200m=.='
蝶背---------------------精5既100m=.='
林項(20lv果個)---------精5既300幾m=.='

啫係起碼600幾m...
一個新手邊有咁多錢=.='
新手打番黎既野sell俾商店先得幾蚊至幾百...
好運既話都要50lv先有咁多錢=.=

跟住講下英雄...
我有隻鏡史(當我仲係新手就俾人昆左...)...
平時有佢黎打怪就唔錯既...
不過一去有障礙物既地方打怪...
隻英就成日唔識move=.='
要搞一大段時間...

加上d勁英用既元氣要好多(史仔都要10元氣)(公仔都要6元氣)
d元氣旦又冇得打=.=
一定要上網買=.=

直接d黎講:呢隻game冇hkd就唔好玩...除非識雲起個老闆(叫佢俾野你),
或者有比一般人更強既賺錢能力...一係就係game識人,叫人俾錢你...仲有一個,就係勁好運(例如拾到金龍頭...打到勁eq)

最後總結:如果冇錢點玩?
回復

原帖由 k177048297 於 2006-6-21 09:42 PM 發表
講樣野你知:
雲起個老闆都有玩...佢玩香港某個ser...
佢都覺得有d怪太勁(不過佢有哂d eq/英...佢玩哂...)

你又知@@?
佢咩ser又叫咩名:18::35::43::46:
回復

我覺得你講得好岩阿.......根本就係
想d  低lv死ga--  整左個宣戰    我阿.....幾慘阿掛掛下機   死鬼左阿><
仲要打我隻英喔........d人高lv當然唔想我地掛機啦.....(驚我地勁過佢地ar ma)
但是阿  佢地以前又唔係咁up lv  (d 2轉)   .............

而加阿我地up lv真係難上+難阿  日日都勁lag...勁多人......怪又少喔.....點up阿,,,><

我真係好想可以開多個ser阿...........等我地呢d 低lv  ga人可以係新ser勁d,,,,up得開心d

up得快d  ,,,唔駛再驚任何人阿.....><
回復

原帖由 52落葉紛飛 於 2006-6-30 01:47 PM 發表

你又知@@?
佢咩ser又叫咩名:18::35::43::46:

我緊係唔講得la=.=
講左我未死...

講樣野你地知...
佢番工打機=.=
回復

十一個全數同意!!!!
回復

原帖由 jm22784121 於 2006-6-30 06:46 PM 發表
我覺得你講得好岩阿.......根本就係
想d  低lv死ga--  整左個宣戰    我阿.....幾慘阿掛掛下機   死鬼左阿><
仲要打我隻英喔........d人高lv當然唔想我地掛機啦.....(驚我地勁過佢地ar ma)
但是阿  佢地 ...

掛掛下機死鬼左...
甘你就扺死拉...
回復