查看: 3318|回復: 32

[其他] 雲起的十一大罪名!!!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1.出宣戰,想我們死(唔為低lv著想)
2.出D野好唔環保(甘做咩用甘大個盒=.=)
3.增強D怪攻擊力,想我們唔可以升lv(想死!!!!!)
4.主線任務D怪勁和要用好多錢,想我們死和無錢(正一昆人王)
5.無創造力(D英雄張張都是合出來,好似:宋m是用個男仔頭+高衙內)
6.D衫無新意(好樣衰=.=)
7.角色造型馬馬虎虎(無錯=.=)
8.太多主動怪,想掛機的人死(掛機無罪!!!!!還個公道)
9.販賣店D野出得慢(人地出得好快和有特價)
10.成日斷線(想玩死人=.=)
11.給英雄指令都唔打怪和有時唔幫主人打(如果是甘,可能林沖都變垃圾=.=)

大家同唔同意????
小小啦
呢個我覺得唔好,整英卡就係為了掛機
太細D人看不見,而且要垃圾箱嗎?
4.主線任務D怪勁和要用好多錢,想我們死和無錢(正一昆人王)
可以唔做的
5.無創造力(D英雄張張都是合出來,好似:宋m是用個男仔頭+高衙內)
呢點我同意,隻隻英雄都有「翻板」
樣唔樣就唔知,不過D衫真係唔好,使者皮甲和尚書皮甲個樣一樣
我覺得D樣ok啦
可能啦,其實我常掛主動我用討伐掛都冇死
我冇買點都玩到70 lv
同意,浪費元氣
11.給英雄指令都唔打怪和有時唔幫主人打(如果是甘,可能林沖都變垃圾=.=)
不同意,不是電腦玩水滸,是人玩水滸,讓你的手動一動是好的

送你一句口號:『掛機冇罪(抄的),宣戰可恥!!!!』<----希望對你有幫助
回復

回復 #1 雲之刺客 的帖子

講樣野你知:
雲起個老闆都有玩...佢玩香港某個ser...
佢都覺得有d怪太勁(不過佢有哂d eq/英...佢玩哂...)
回復

逼我地用好多銀兩買勁裝,......
如果忍唔住就用錢買...!!!
好卑鄙既[免費]online game......

p.s.我未為水滸動過一毫$$$$
回復

唔覺喎

唔係50lv以上先宣到咩??都唔低lv啦..你明知會俾人宣都仲掛機就抵你死啦
正如樓上所講,唔咁大個你點睇到佢??
唔係降低左la咩??不過的確幾難升
冇人叫你做o架喎, 都唔係要好多錢o者, 唔夠打咪升多幾lv再team埋人先打囉
5, 6, 7都差唔多, 都係講D圖, 咁佢地又的確幾馬虎
低lvo既怪都係被動o既, 高lvD先有主動怪, 有幾唔公道??
呢個我唔知, 我冇買過點數
呢個我覺得係電腦同網絡的問題, 我好少斷線
英唔打咪自己打囉, 有時你行兩步隻英就會打

英雄主要係用黎輔助玩家而唔係俾你掛機!!!
連自己打怪都唔做, 一味掛機, 咁你點解要玩game呢??
回復

雲起係乜傢伙....
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-6-22 04:29 PM 發表
雲起係乜傢伙....

5系ar o麻,你5知雲起係乜傢伙!?
回復

原帖由 Batman19952004 於 2006-6-22 09:17 PM 發表

5系ar o麻,你5知雲起係乜傢伙!?

算la...可能冇佢玩...only係到睇我地寫既野=.='
回復

原帖由 k177048297 於 2006-6-22 11:11 PM 發表

算la...可能冇佢玩...only係到睇我地寫既野=.='

我又唔係香港人...
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-6-23 01:45 PM 發表

我又唔係香港人...

雲起<---公司名
買左水滸歷險呢個遊戲,整幾個server比人玩。
雲起=hk水滸的老板
回復