樓主: bob

[問題] TENNY HELP ME

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-18 05:30 PM 發表
版主其實要有版主既威嚴,我地必須要尊重版主架...
你講版主壞話,就係出賣版主,即係出賣希望,出賣tenny,出賣我們成班兄弟
你做既也,間直係同漢姦冇分別,你係希望之恥,香港之恥,民族之恥
你話水利斯丞罵你,佢又冇 ...

嘩,版主好唔公平啵
Blue_Moon0829話幫你姐你就+佢19分
有冇搞錯呀=.=
回復

原帖由 jieyee 於 2006-8-18 20:29 發表

嘩,版主好唔公平啵
Blue_Moon0829話幫你姐你就+佢19分
有冇搞錯呀=.=

因為他幫我鬧他和他講得有道理,所以+他分
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-18 19:51 發表

因為他幫我鬧他和他講得有道理,所以+他分

偏心:28::28:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-8-19 00:13 發表

偏心:28::28:

最多幫你+10分:07:
回復

偏心:30::30::45::45::21::21::28::28:
回復

嘩!!!!!!!!!!!!!!!!......
板主濫用職權呀!!!!!!!!!!!!!
回復

呢一篇究竟係咩野文章?

似係罵戰多些, 一些很少事竟然可以發展到這樣地步, 真不可思議.

尤其本人對以下戈任強烈不滿, 因此會作出適當處分.

Blue_Moon0829 - 扣50積分 (間接令版主作出越位行為, 行為低劣)

雲之刺客 - 褫奪版主資格 (濫用職權, 不能一視同人, 並不是每人都要加分, 係根本不應該加分)

bob 同 heroboss - 扣10分 (嚴重灌水)

不得上訴, PM都唔會理, 請各位自重.
回復