查看: 2367|回復: 36

[問題] TENNY HELP ME

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
TENNY哥 睇POST    雲之剌客蝦我呀    減左我2分呀         討回公道 :21:     佢似住自己係板主就話不得講 板主壞話 咁呀 :09: 一定要睇呀TENNY哥
冇錯,快快開個POST
全希望STAND BY,即將有鬧戰雙手放在鍵盤度
E場戰一定會驚天地,泣鬼神...
請案BOB WAR加入戰場
選擇1,加入BOB方
選擇2,加入阿叔方
戰場規則:
1)不得爆粗
2)不得兩頭蛇
3)不得-分
4)不得關POST
5)TENNY不得加入
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-17 17:44 發表
冇錯,快快開個POST
全希望STAND BY,即將有鬧戰雙手放在鍵盤度
E場戰一定會驚天地,泣鬼神...
請案BOB WAR加入戰場
選擇1,加入BOB方
選擇2,加入阿叔方
戰場規則:
1)不得爆粗
2)不得兩頭蛇
3)不得-分
4)不 ...

我加入阿叔方,我的戰場角色係引手:07:
回復

我未係大將軍   咁都玩得出  你地真係幾好野wo
回復

原帖由 bob 於 2006-8-17 18:01 發表
我未係大將軍   咁都玩得出  你地真係幾好野wo

只怕你唔玩而已,等我引班鬧戰聖獸白虎殺曬你地:07:
回復

咁我叫TENNY幫手  佢一隻手指CLICK一CLICK 就KO哂你地
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-8-17 17:44 發表
戰場規則:
1)不得爆粗
2)不得兩頭蛇
3)不得-分
4)不得關POST
5)TENNY不得加入

原帖由 bob 於 2006-8-17 18:05 發表
咁我叫TENNY幫手  佢一隻手指CLICK一CLICK 就KO哂你地

TENNY不可以加入,等我殺曬你地BOB方LA!:07:
回復

玩象棋咩   ........
回復

原帖由 bob 於 2006-8-17 18:11 發表
玩象棋咩   ........

我地唔玩象棋,玩鬥獸棋!:07:

P.S 第750張帖LA,好HAPPY!:09:
回復

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆■■■■■■■■■■☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■                                        ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■                                        ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■ ●●● ●●● ●●● ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■ ●    ● ●    ● ●    ● ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■ ●●● ●    ● ●●● ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■ ●    ● ●    ● ●    ● ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆■ ●●● ●●● ●●● ■☆☆☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆■■■■■■■■■■☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

呢個就係我既棋字!
回復